Afișez toate cele 6 rezultate

149,00 lei
-30%
79,00 lei
79,00 lei
Stoc epuizat
129,00 lei

Aminoacizi.

Ce sunt aminoacizii?

O definitie simpla: aminoacizii sunt “caramizile” cu care se construiesc moleculele proteinelor. Asa cum acest site este constituit din multe pagini, la fel si proteinele sunt compuse din multi aminoacizi. Fiecare celula a corpului nostru contine aminoacizi si 3/4 din masa solida a corpului e alcatuita din celule proteice care la randul lor sunt constituite din amino.

Exista 17 aminoacizi, care se impart in esentiali si neesentiali.
Cei 8 aminoacizi esentiali sunt: izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, tiozina, triptofanul, valina.

Pentru culturisti sunt considerati amino esentiali alti 4 amino: glutamina, alanina, arginina, taurina.

Un supliment foarte bun, pentru masa musculara de calitate si definire, este Hydro Amino, hidrolizat din zer, whey amino.

Un alt supliment de calitate si esential in pregatirea unui sportiv este Arginina AAKG, tot de la Body Line sau Amino BCAA 8.1.1, produse in Spania si avand Avizul Ministerului Sanatatii din Romania

Amino 6700 – 400g – aminoacizi praf – probabil singurii aminiacizi liberi din Romania

Ultimul aminoacid de maxima calitate ( cand spunem asta, o spunem deoarece ca ingrediente sunt doar amino L-…… Fara proteina concentrata si spunem ca sunt amino). Sunt amino praf, deoarece incapsulati pretul se dubleaza si ar fi trebuit sa umblam la cantitate si calitate, iar tabletati nu “se lipesc bine”.

Te rugam sa citesti mereu eticheta cand cumperi un supliment nutritiv, deoarece, majoritatea aminoacizilor sunt doar dintr-o sursa de concentrat din zer, defapt nu sunt amino liberi.

Alege suplimentele nutritive de la Body Line si scopul tau va fi atins.