G3300

43,00 lei

Glutamina este cel mai important aminoacid din corpul omenesc. G3300 este produsul Pro Nutrition care conține 3300 mg de glutamină pe o porție.

Comanda acum si poate ajunge la tine: 13 decembrie, 2021

Stoc epuizat

Descriere

Glutamina pastile G3300, un produs Pro Nutrition ce conține 3300 mg de glutamină pe o porție.

Glutamina este unul dintre cei mai importanţi aminoacizi, deoarece 60% din ţesuturile musculare sunt alcătuite din glutamină. Deficiența de glutamină induce starea de catabolism muscular.

G3300 contribuie la creşterea forţei musculare, ajută la fortificarea sistemului imunitar și este uşor de administrat, fiind sub formă de capsule.

  • Glutamina este un aminoacid care reprezintă 60% din aminoacizii muşchilor scheletici.

  Promovează tractul digestiv sănătos echilibrând aciditatea/alcalinitatea organismului.
  Contribuie la îndepărtarea amoniacului toxic din ficat – nitrogenul din ficat formează acidul glutamic împreună cu glutamina şi astfel nu se transformă în amoniac.

Glutamina pastile G3300 Pro Nutrition ajută la transportarea nitrogenului şi în alte părţi ale corpului, mai ales la muşchi. Prin reglementarea nivelelor de nitrogen şi alimentarea depozitelor de glicogen din muşchi, glutamina previne catabolismul muşchilor în timpul antrenamentelor intense. Promovează divizia celulară şi este un element cheie în dezvoltarea ADN şi ARN, şi a celulelor care fac parte din sistemul imunitar. Dacă cantitatea de glutamină nu ar fi suficientă, sistemul imunitar ar înceta să funcţioneze.

Glutamina pastile G3300 de la Pro Nutrition asigură un sistem imunitar fortifiant

G3300 – un supliment al căror proprietăți benefice sunt importante pentru organism:

•    asigură sinteza de proteine,
•    stimulează activitatea sistemului imunitar,
•    alimentează cu energie, alături de glucoză,
•    stimulează producerea hormonului de creștere,
•    transportă amoniacul în circulația sangvină,
•    crește producția de glicogen în ficat;
•    crește forța de contracție și viteza motorie.

Foloseste glutamina si:

1. În problemele gastrointestinale
Dacă suferiți de probleme de stomac, de la sindromul de scurtă durată până la un caz rău de diaree, pot ajuta proprietățile glutaminei.

Funcționând ca sursă de combustibil pentru celulele din intestinul subțire, poate optimiza sănătatea intestinului și poate minimiza deteriorarea căptușelii intestinale, care poate preveni anumite boli autoimune.

2. Ulcer
Unul dintre cazurile în care consumul de supliment de glutamină poate fi necesar este în cazul ulcerelor, care este în principiu atunci când mucoasa stomacului sau a duodenului începe să se descompună.

Cantități suplimentare de acest aminoacid pot stimula vindecarea și regenerarea celulelor deteriorate.
3. Creșterea musculară
Ca un element-cheie în biosinteza proteinei, acest aminoacid este necesar pentru a construi celule și țesuturi suplimentare în urma greutății obositoare. Suplimentarea este adesea practicată de culturiști din acest motiv.

4. Rezistență
Dacă faceți sport în mod regulat, atunci suplimentarea poate fi necesară pentru a menține rezistența și obține cele mai bune rezultate din exercițiul dumneavoastră.
Studiile au arătat, de asemenea, că acest supliment poate crește hidratarea musculară și poate proteja împotriva rănirii.

5. Metabolism
Acest aminoacid este critic pentru funcția metabolică, deoarece este cel mai răspândit aminoacid liber în sânge.

Versatilitatea și cererea ridicată pentru glutamină înseamnă că este utilizat în mod constant pentru procesele esențiale esențiale.

6. Boli grave
Unele cercetări au arătat că suplimentarea glutaminei în organism poate ajuta la încetinirea, stoparea sau inversarea creșterii tumorilor în unele cazuri de cancer.

7. Diabet
Studiile au constatat că acest aminoacid poate suprima nivelurile de insulină și poate regla glucoza din sânge, ceea ce este important pentru cei cu diabet zaharat sau pentru persoanele cu risc crescut de a dezvolta această afecțiune.

Suplimentarea zilnică cu glutamină este absolut necesară!

În timpul antrenamentelor intense, mușchii eliberează glutamina în fluxul de sânge, producându-se astfel o pierdere a rezervelor de glutamină cu până la 35% ; mușchii scheletici intră în stare catabolică, iar proteinele musculare vor fi degradate.

  • Suplimentul Glutamina pastile G3300 vă asigură un randament superior al activității musculare, un nivel înalt de pregătire și o refacere metabolică după efort.

Ingrediente inactive: gelatină de vită, maltodextrină.

Mod de administrare Glutamina pastile

Se administrează o porţie (3 caps.) pe zi,  imediat după antrenament pentru a recupera energia și forța pierdute în timpul antrenamentului.

Suplimentele Pro Nutrition  au, în magazinul nostru online, prețuri de producător.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „G3300”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.