Cancer – Diabet – Boli de inima, cine le provoaca

Cancer

Cancer – Diabet – Boli de inima – infarct – sunt provocate de hrana de origine animala.

„Fie ca hrana sa-ti fie medicament si medicamentul, hrana” – Hipocrate

In lume, avem de-a face cu circa 315 milioane de diabetici. Fara indoiala ne aflam in epidemie de diabet.

Chiar in acest moment, 10% din banii pentru sanatate se cheltuie pe ingrijirea diabeticilor. Este clar ca este o problema majora.

Care este corelatia dintre regim si diabet?

Una mare!

Dar ce inseamna regim?

Multi ar crede ca inseamna mancare fara zaharuri, cu putini carbohidrati, cu multe proteine de origine animala, dar de calitate, somn suficient, sport, etc.

NU! Sau nu suficient!

Desi facem toate aceste lucruri destul de bine, tot avem probleme, pastilele nu ne ajuta decat sa amelioram o boala si ne aduce altele.

NE SCAPA UN LUCRU!

Cancer = Carnea! Carnea procesata, carnea de orice tip, lactatele si ouale.

Carnea procesata este clar legata de cresterea cazurilor de cancer.

Hot dog-ul, hamburgerul, sunca, toate duc la risc de cancer de pana la 18%, conform studiilor. Carnea procesata este la fel de periculoasa ca si fumatul.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a analizat peste 800 de studii din zece tari, descoperind o legatura directa intre consumul de carne si cancer.

O portie de mezeluri pe zi, mareste riscul de cancer colorectal cu 18%. Nici nu ne gandim ca alimentatia poate afecta incidenta cancerului.

Nimeni nu crede ca a mancat multa carne procesata, pana nu ne gandim ca asta inseamna: crenvursti, sunca presata, carnati, hot dog, salam, jambon, salam picant, mezeluri, practic tot ce am mancat de mici.

Carnea procesata este un carcinogen din Grupa Unu, aceeasi grupa cu tigarile, azbestul si plutoniul.

Carnea rosie este clasificata drept carcinogen Grupa A Doua.

E ca si cum am fi fumat toata copilaria.

Desi carnea procesata este catalogata ca si tigarile, cum de nu este interzis copiilor sa manance in acest fel!?

Credeam ca sunt informatii recente, dar unele studii dateaza si de acum 50 de ani.

Nu ne vine sa credem ca am mancat carne procesata aproape toata viata si abia acum aflam cat este de periculoasa.

Dar stai, ca populatia nu va fi informata. Marile lanturi procesatoare de carne, vor face tot posibilul sa impiedice acest lucru.

Cum? Prin reclama agresiva si prin sponsorizarea organizatiilor guvernamentale din toate tarile.

Daca intram pe site-urile organizatiilor de cancer, nu gasim aceste informatii pe prima pagina, ba mai mult, daca rasfoim site ul, gasim retete cu carne rosie.

Cand au fost luati la intrebari, nu au putut raspunde si au inchis telefonul. E ca si cum o organizatie contra tutun, ar avea o pagina despre cum sa impachetezi o tigara home made.

Bunica mea a murit de cancer! Cum este posibil asa ceva? Manca doar „bio”. Doar lapte de la vaca ei, branza, oua, carne din gospodaria proprie.

Vei afla raspunsul din urmatoarele randuri.

Acum 5-7 ani, a sosit in orasul meu, Iasi, o persoana de sex feminin ce lucra la un mare institut de cercetare din Tokyo. Era cunostinta unui amic, iar din vorba in vorba, mi s-a spus direct sa evit consumul de lactate de orice tip.

Omul nu este compatibil cu vaca, laptele de vaca continand de 20 de ori mai multa caseina decat laptele de om, plus alti compusi (boli, virusi, puroi).

Am bagat la cap, dar doar atat! Am mai spus la unii prieteni, dar cum spunea Arnold: „cine esti tu sa-mi spui ce sa mănânc!? „.

In America o persoana din patru moare de cancer.

  • Diabetul, artrita, boala de inima, dementa, obezitatea si cancerul sunt responsabile pentru circa 70% din decese.
  • Ce mai ai de spus? Ca 70% pot preveni asta, adoptand un stil de viata sanatos?
  • 10% din copii din America, au deja urme de grasimi pe artere, prima etapa spre ateroscleroza, ce duce la infarct si atac cerebral.
  • Medicina se ocupa cu tratarea bolilor (o afacere), nu cu prevenirea acestora.
  • Alegerile alimentare bat fumatul. Uau….
  • Cauza tuturor acestor probleme este MANCAREA. Vorbim de mancarea procesata.
  • 2/3 din americani sunt supraponderali. Dar de ce vorbim de americani? In Romania, tot pe acolo ne situam si tinem loc fruntas in Europa. Grav! Foarte grav!….e clar ca e o problema cu mancarea.
  • In urmatorii ani, unul din 3 oameni, va suferi de diabet.
  • Cardiologul iti spune sa iei „asta”, endocrinologul sa iei „asta”, diabeticianul sa iei „asta”, iar medicul de familie iti spune ca nu stie exact care este situatia.
  • Guvernul si media dau vina in exclusivitate pe lipsa exercitiului fizic si pe dulciuri in cazul diabetului. Fals!
Boli de inima

Cercetatorul in diabet, dr. Neal Barnard, a fost intrebat:

„Ce rol are zaharul in provocarea diabetului?”

A dat ochii peste cap, exasperat de aceasta intrebare si a raspuns:

„Ma scoate din minti. Diabetul nu este si nu a fost niciodata cauzat de o alimentatie bogata in carbohidrati si nu e cauzat de mancarea zaharului.”

” Cauza diabetului este un regim alimentar care duce la acumularea unor mari cantitati de grasime in sange. Ma refer la o alimentatie tipica, bazata pe carne.”

Ce poate fi mai clar de atat?

Daca ne uitam la celulele muschilor din corpul omenesc, o sa vedem ca acumuleaza particule de grasime, care duc la rezistenta la insulina. si la diabet.

Asta inseamna ca zaharul ce provine in mod natural din alimentele pe care le consumam nu reuseste sa ajunga la celule, asa cum ar trebui. Se acumuleaza in sange, iar atunci vorbim de diabet.

S-a facut un studiu pe 500.000 de persoane, iar consumul de carbohidrati a fost invers corelat cu diabetul, in sensul ca un consum mare de carbohidrati putea preveni aparitia diabetului.

Dar carnea s-a dovedit a fi o cauza clara. Sa va intre bine in cap: amidonul este un carbohidrat care face bine!

Ideea ca va ingrasa carbohidratii e absolut ridicola.

Carbohidratii in sine nu au cum sa va ingrase. Avem depozite mari de glicogen in muschi si in ficat, pentru carbohidrati. Cand mancam carbohidrati, ori ii depozitam, ori ii ardem.

  1. Daca mananci grasime, se duce direct la grasimea ta!
  2. Corpul nu transforma carbohidratii in grasimi, decat daca exagerezi cu consumul caloriilor.

celulita

THERMOGENIC PROTEIN

Continut de proteine – Inlocuieste 1-2 mese din zi

Adauga in cos


Obezitatea este o condamnare la moarte. Ai un risc mult mai mare de cancer si aproape sigur faci diabet.

Nu zaharul dintr-un fursec te ingrasa, ce grasimile din el, untul. Mancarea bogata in grasimi, nu zaharul.

Nu ca zaharul ar face bine. Nu are elemente nutritive, aduce un aport de calorii in exces. dar cand mananci zahar, nu apare imediat inflamatia. cand mananci zahar, nu se formeaza placi de ateroscleroza.

Cand mananci zahar, corpul il va depozita sub forma de glicogen sau il va arde, transformandu-l in calorii.

Concentrarea asupra zaharului a distras atentia de la carne, produse lactate, oua, carne de porc, mezeluri, pui, curcan, etc.

Trebuie sa intelegti ca daca faceti diabet, viata vi se scurteaza cu 19 ani! Parintii trebuie sa constientizeze asta. E vorba de viata si de moarte.

Avem senzatia si asa este, ca nu s-a dorit sa se stie. Carnea procesata provoaca diabet, cancer, boli de inima. Zaharul nu provoaca diabet.

Cercetatorii de la Harvard au comparat noua (9) studii si au descoperit ca o portie de carne procesata pe zi, marea riscul de diabet cu 51%. Legatura dintre consumul de carne si diabet era incontestabila.

Pe site ul oficial American Diabetes Asociation, nu apar aceste informatii, ba mai mult, sunt publicate si retete cu carne rosie procesata.

Peste 17 milioane de oameni mor anual de boli cardiovasculare. E principala cauza de mortalitate in lume. Aproape o persoana din trei va muri de aceasta boala.

*Echivaleaza cu prabusirea unui avion de 800 de pasageri pe ora, in fiecare zi, in fiecare luna, in fiecare an.

Cand vorbim de boli de inima, rolul alcoolului este destul de mic, al zaharului la fel.

Rolul fumatului este mare, dar vestea buna este ca multi s-au lasat de fumat cand au auzit ca au o boala de inima.

Impactul dietei cu produse de origine animala asupra bolilor de inima este urias si cu spectru larg.

Stend, operatii, medicamente….te ocupi de tratarea bolii, dar nu te ocupi de inlaturarea cauzei.

Cand ingeram toxinele bacteriene din carnea moarta, in decurs de cateva minute, se produce o inflamatie brusca in interiorul sistemului, care practic paraziteaza arterele, facandu-le sa devina rigide si incapabile de o destindere normala.

Deci nu vorbim ca mananci rau acum si te imbolnavesti la batranete. Nu, daundele se produc in acel moment, la cateva minute dupa ce ai mancat.

Multi primesc diagnosticul de Alzheimer, cand, de fapt, nu e vorba de asa ceva.

Cea mai mare parte sufera de dementa, cauzata de infundarea vaselor mici de sange din creier si de neoxidarea corecta a celulelor nervoase ale acestora.

Carnea de pui este mai buna?

  • Este ca si cum am alege sa fim impuscati sau spanzurati.
  • Carnea pe care as scoate-o din alimentatie ar fi carnea de pasare, curcanul si puiul.
  • -Sursa principala de sodiu este carnea de pasare injectata. Poate fi etichetat drept 1005 natural, dar e injectat cu apa de mare.
  • Puiul este de departe cel mai carcinogen.
  • Daca vinzi asa ceva oamenilor, trebuie sa-i avertizezi, asa cum ne avertizeaza pachetele de tigari.

Dupa pui, urmeaza oul.

Credeam ca oul face parte din alimentatia sanatoasa, dar apoi am aflat dintr-un studiu, ca daca mananci un ou pe zi, e la fel de grav ca si cum ai fuma cinci tigari pe zi, in privinta sperantei de viata.

Galbenusul de gaina reprezinta cea mai concentrata masa de grasimi saturate si colesterol.

Galbenusul are rolul de a da nastere unui puisor in 21 de zile, fara alta sursa de energie. E grasime si colesterol in stare pura.

Cand introducem asa ceva in fluxul nostru sanguin, acopera globulele rosii.

  • Sangele devine mai vascos.
  • Modifica nivelul nostru hormonal.
  • Mareste nivelul colesterolul8ui.
  • Nu e nimic sanatos intr-un galbens de ou.

Strategia este de a deruta publicul, introducand samburele indoielii.

De ce facem aceleasi boli ca parintii nostri?

Pentru ca am mostenit felul de a manca. Simplu. Nu pentru ca este genetic.

Chiar daca ai o predispozitie genetica, asta nu inseamna ca boala se va activa. Practic putem modifica genele prin stilul de viata adoptat.

Prin gene de activare sau de oprimare a bolii, prin ceea ce mancam, prin ceea ce introducem in organism.

Diabet - cancer - infarct - boli de inima ce poate provoca hrana de origine animala

Pestele este o alta problema in alimentatie. Are mult mercur si are si colesterol.

Somonul are mai multe grasimi decat un cotlet de porc.

Pestii sunt mancati de pesti mai mari, apoi si mai mari, iar mercurul si pesticidele se aduna in corpurile pestilor mari (somon, ton). Sunt purtatori si de estrogeni. Pestele de crescatorie este hranit cu tot felul de antibiotice si stimulente, la fel ca puii si curcanii.

  • Dioxina este cea mai toxica substanta. Dar 93% a expunerii vine de la carne si produsele lactate, deoarece urca foarte rapid in lantul trofic.

Daca stati langa o fabrica, puteti sa inhalati dioxina, dar ar dura 14 ani sa inhalati cat mananca o vaca intr-o zi la pascut.

Dioxina se strange in grasimea ei, care se afla in lapte, carne si care va fi ingerata de oricine mananca produse lactate sau carne rosie.

Barbatii nu au posibilitatea sa elimine dioxinele, dar femeile le elimina in doua moduri. La nastere, cand dioxinele trec de placenta si ajung la fetus si alt mod este prin alaptare.

Este ingrijorator cand sunt recomandate laptele si carnea gravidelor. Unde credeti ca se duc toate toxinele?

In hrana animala sunt a n t i b i o t i c e, h o r m o n i, s t e r o i z i, p e s t i c i d e. Pot provoca afectiuni de reproducere, h o r m o n a l e si de dezvoltare.

Lactatele si diabetul

Branza este cel mai daunator lucru. Cel mai concentrat. Nu doar ca are multe grasimi, dar mai este si sarata. Intensifica asmul la copii. Diabetul de tip 1. Probleme reumatologice.

Laptele de vaca este un fluid de crestere pentru vitel.

Nu exista fiinta sau copil pe lume care sa aiba nevoie de laptele de vaca, mai mult decat are nevoie de laptele de girafa sau de soarece.

Majoritatea oamenilor sunt intoleranti la lactoza. De ce ar produce corpul tau aceasta enzima, lactoza dupa intarcare sau dupa copilarie, nu are nici un sens.

73% din oameni sunt intoleranti la lactoza.

Laptele are tot ce este mai rau, inclusiv puroi. 750.000 de celule de puroi per ml. Nu vreti atata puroi.

Branza este un puroi de vaca coagulat.

Laptele nu ajuta la oase mai puternice. Este un mit.

Au fost studiate 18.000 de femei in varsta, bautoare de lapte si s-a demonstrat ca laptele, nu le-a ajutat in a avea oase mai puternice.

Oamenii care beau lapte au un risc mai ridicat pentru fracturi de sold, pentru cancer si pentru functionarea ficatului.

Tarile cu cel mai mare consum de lapte au cel mai mare procentaj de osteoporoza. Asadar, laptele nu protejeaza oasele.

Lactatele sunt asociate si cu multe tipuri de cancer. Doar 5% din cancer este genetic.

O celula canceroasa nu a omorat pe nimeni, nici macar doua celule canceroase. Dar un miliard de celule canceroase provoaca probleme.

Trebuie sa reducem factorii de crestere din organism, ca factorul de crestere tip insulinic unu, care favorizeaza dezvoltarea h o r m o n u l u i cancerigen din toate stadiile de cancer, crestere, intindere si metastaza.

Orice proteina animala sporeste nivelul somatomedinei C. Produsele lactate sporesc riscul de crestere a diverselor forme de cancer. cancerul mamar, cancerul de prostata +34%, cancerul ovarian +49%

Laptele nu trebuie consumat nici macar in stare pura, pentru ca prezinta riscuri.

Cazeina, principala proteina din lapte, se imprastie in organism si da nastere la cazomorfine, asemanatoare cu morfina, ajung la creier si se lipesc de acelasi receptor de care se lipeste h e r o i n a.

Nu sunt la fel de puternice ca aceasta, dar sunt suficient de puternice sa vrei si mai mult si mai mult in ciuda faptului ca iei in greutate, esti mai putin sanatos decat ai fost vreodata, dar branza creaza dependenta.

Laptele de vaca provoaca autism

Laptele uman are 2,7 grame de cazeina la litru, iar laptele de vaca are 26 de grame la litru, adica de 10 ori mai mult. Nu e de mirare ca provoaca dependenta.

450 de medicamente sunt administrate animalelor.

Cine testeaza impactul medicamentelor asupra oamenilor? Nimeni. Se testeaza doar efectul asupra animalelor.

Animalele stau la un loc cu cele bolnave sau moarte. Se transmit boli si virusi, care ajung in carne. Oamenii mor deja de la salmonela. Mor 3000 de oameni doar pe un continent, anual. Mai multi decat au fost ucise la 11 septembrie. Daca era o organizatie terorista, o gaseam si o anihilam.

Alte bacterii rezistente la antibiotice, omoara 20.000 de persoane anual in America. Avem de 7 ori 11 septembrie, anual. Va puteti imagina!?

Un porc produce de 10 ori mai multe fecale decat un om adult. Toate se scurg in pamant, in apa freatica, in lacuri, etc, apoi sunt aduse la suprafata, poluand toate terenurile.

Porcii care mor la ferme, sunt dusi si sunt macinati si adusi inapoi sub forma de mancare. Hrana care poarta toate bolile de la porcul mort.

Proteina de vaca ajunge in sange si corpul spune: „asta nu ar trebui sa fie in sange.” Produce anticorpi la proteina din lapte care apoi ataca pancreasul.

Asociatia Diabeticilor din America este sponsorizata de Danone, Kraft, Velveta, Bumble Bee – producator de mancare conservata, etc.


regim diabet

Suplimente pentru diabet

Sustin prevenirea si tin sub control diabetul zaharat.

Adauga in cos


American Cancer Society este sponsorizata de Tyson, Yum, brand proprietarul Pizza Hut, KFC si Taco Bell.

Susan G. Komen, asociatie ce ar trebui sa se ocupe cu eradicarea cancerului mamar, este sponsorizata de KFC, Dietz & Watson – procesator de carne si iaurtul Yoplait.

Asociatia Americana de Cancer a fost cea mai tulburatoare….pentru ca ia sute de mii de dolari….din vita, pasari si lactate: Texas Beef, Kentucky, South Dakota, Nebraska, Colorado Beef, Idaho Beef, Cargil, Tyson, Unilever, Subway, Dairy Max, White Wave, Nestle, Farmland, Mars, Kraft, PepsiCo, General Mills, etc.

E ca si cum Asociataia antifumat, ar lua bani de la producatorii de tigari.

Comisia care scrie ghiduri de nutritie (nu si noi, care scriem acest articol :) ) au primit bani de la McDonald’s, Consiliul national al lactatelor, Institutul national al carnii, Comisia de lactate, Livestock, Comitetul carnii, Comitetul american al oualor, Danone, Coca Cola, Mars, Kraft, Hershey, etc.

Cand aceasta comisie face o piramida a mancarurilor, garanteaza ca pe acea farfurie se gasesc produse care daca sunt consumate…..vor provoca moartea a milioane de oameni. Protejeaza producatorii, de la care ia bani, logic.

In documentele interne dezvaluite de dr. Greger, USDA a recunoscut ca ouale nu pot fi denumite legal ca hranitoare, cu putine grasimi, echilibrate, slabe caloric, sanatoase, nu se poate spune ca sunt sigure. Totusi promoveaza aceste produse prin programe federale.

Programele de contributie sunt responsabile pentru reclamele de la TV, internet, panouri, ziare: ” laptele face bine la corp”, „laptele este viata”, la cina avem vita”, „porcul te inspira”, „incredibilul ou”.

Reclamele la Pizza Hut cu branza si inca 3 straturi de branza, cu o jumatate de kg de branza….la McDonald’s….extra cheez, sunt reclame facute in parteneriat cu Guvernul pentru a sustine aceasta industrie. Gunoi pur ce vine de la guvern. Infiorator! DATI SHARE!

Citește si:

Copii sunt impresionabili. Prin ei se ridica aceasta industrie. Copii vor fi consumatori toata viata, asa ca de ce sa nu inceapa sa manance de mici. Promovarea in scoli a lactatelor….mustati de lapte.

Daca se pun etichete de avertizare pe tigari deoarece cauzeaza cancer, de ce nu se intampla acest lucru si cu ambalajele de carne, oua si lapte?!

Este o industrie de cinci miliarde. Vor sa dispara acesti bani? NU! O industrie de statine de 35 de miliarde. Medicamentele nu sunt pentru preventie. Ti se garanteaza ca daca vei folosi medicamentele, vei fi bolnav toata viata. E GARANTAT!

Doar in America, tratamentul bolilor cronice precum diabetul sau cancerul e o industrie de 1,5 trilioane de dolari. Este echivalent cu PIB-UL celor mai bogate 10 tari (Italia, India, Franta, UK, Brazilia, etc)

Testele arata ca 88% din cotletele de porc sunt contaminate cu bacterii fecale. 90% din carnea tocata de vita si 95% din pieptul de pui testat contine bacterii de deseuri animale. Asta nu e hrana curata. Nu e doar deseu, ci si infectii cu puroi.

Trebuie sa mancam carne ca sa avem proteinele necesare?

  • In primul rand proteinele sunt produse de plante. Toate proteinele sunt produse de plante.
  • Nu este necesar sa mancam tesut animal pentru a ne lua proteinele.
  • Doar plantele au capacitatea sa ia azot din aer, sa sparga moleculele si sa incorporeze azotul in aminoacizi si apoi sa produca proteina.
  • Orice proteina pe care o iei de la animale este proteina din plante reciclata.
  • Daca ai o dieta echilibrata caloric si mananci suficient orez brun si broccoli, primesti suficienta proteina de calitate.
  • 2000 de calorii de orez brun si broccoli contin 50g de proteina din orez + 30g proteina din broccoli, adica 80 de grame de proteina pe zi, inclusiv aminoacizii de care ai nevoie pentru o sanatate optima.
  • Verdeata e plina de proteine. fasolea e plina de proteine. Legumele sunt pline de proteine.
  • Americanii mananca de 2 ori mai multa proteina decat are nevoie. recomandarea zilnica este de 50 de grame, adica 0,8g per kg corp.
  • Multi consumam mai putin de jumatate din necesarul de fibre.
  • Recomandarea zilnica de fibre este de 30g.
  • Nu mai reduceti conversatia la proteine, ce mai degraba la fibre. Intrebarea nu este de unde-ti iei proteinele, ci de unde iti iei fibrele.
  • Dr. Garth Davis spune: ” In toata cariera mea nu am vazut deficit de proteina.
  • Laptele uman are cel mai scazut nivel de proteine din toate speciile studiate. Acesta este fluidul de evolutie de ani de zile, de-a lungul a milioane de ani. Aceasta hrana este perfecta pentru bebelusi. Laptele de vaca are 3,6g de proteina, de pisica are 9g, de sobolan tot 9%…de ce nu mancam lapte de sobolan? Ca are mult mai multa proteina decat cel de lapte. Laptele de gorilla si de maimuta, are 1,4 respectiv 1,9% proteina, deci apropiat de al omului.
  • Auzim des la sportivi: am nevoie de proteine, de pui, de carne multa, de lapte, pentru a construi masa musculara.
  • Mancam carne ca sa avem boli de inima.

Cele mai mari si mai puternice animale terestre sunt toate ierbivore.

Cand o persoana trece de la mancarea de origine animala, la cea vegetala, creste nivelul de vitamine, de nutrienti, calitatea nutrientilor creste.

Toti isi pun intrebarea: voi primi aportul de ceea ce am nevoie dintr-o dieta vegetala?

Pentru un barbat, este nevoie de 55-60g de proteine pe zi. Asta e cantitatea optima. Probabil este nevoie de 30-40 de grame pe zi.

Dietele bazate pe proteina animala provoaca diabet, boli de inima, cancer, etc.

Diabetul - cancer - infarct - ce poate provoca hrana de origine animala

Mancarea pe care o consumi determina bacteriile care traiesc in intestine

Daca mananci zilnic carne, acumulezi bacterii care se hranesc cu Carnitina.

Acele bacterii vor transforma carnitina intr-o molecula numita trimetilamina. Ficatul o transforma in oxid de trimetilamina. Aceea e molecula divolului. Acea molecula conduce colesterolul la peretii arteriali.

  • Oamenii care consuma o dieta bazata pe carne, contribuie la formarea unei placi.
  • E posibil sa scada in greutate prin aceasta dieta, e bine, dar ce se intampla in arterele voastre? Acestia sunt cei care mor la sala de sport la 39 de ani. „era slabut si arata bine”.
  • Unde se duce tot acest colesterol? In peretii arteriali.
  • Cei ce au o dieta paleo, se pregatesc pentru cancer la colon, artere infundate, boli autoimune.
  • Noi nu suntem maimute carnivore. cele mai apropiate rude ale omului sunt cimpazeii, care isi iau 97% din calorii din plante si restul din insecte.
  • Dantura noastra nu este adaptata pentru a sfasia carnea.
  • Omnivorele au acid gastric mai puternic pentru digestie, comparat cu acidul gastric al frugivorelor.
  • Intestinele sunt de 3 ori mai lungi la omnivori, fata de frugivore de 9 ori. carnea intra in putrefactive in intestine, daca nu iese de acolo rapid.
  • Daca oamenii ar fi omnivori, ar trebui sa ne schimbam si fizionomia si fiziologia destul de mult. Cu canini mari si puternici si cu ghiare mari.
  • Poate ne comportam ca niste omnivore, dar anatomic suntem frugivore.
  • Tuturor ne place un smoothie cu fructe, sau cu legume. dar ce ar fi sa punem in blender un peste sau o bucata de carne :)
  • Toate bolile sunt urmare a unei diete nepotrivite pentru organismul nostru.

Ce ar fi daca am incepe o dieta bazata pe vegetale?

Studiile ne arata foarte clar. Bolile de inima pot fi reversibile, lucru demonstat.

Oamenii care adopta o dieta bazata pe vegetale si fara grasimi pot opri bolile de inima, se observa cum placa incepe sa dispara, ceva la care nu s-ar fi asteptat nimeni.

  • Nivelul colesterolului scade brusc in cateva zile. Observi imbunatatiri fabuloase. Nu mai iei pastile! 100%
  • 99,4% au evitat evenimentele cardiace majore prin adoptarea unei diete vegetale.
  • Nu e vorba doar de boli de inima, e vorba de hipertensiune, de diabet, de atac cerebral, de stop cardiac, de boli autoimune cum ar fi lupus, astm, reflux gastroesofagian, osteoporoza, artrita reumatica si multe alte boli.
  • La doar cateva saptamani de la schimbarea dietei, rezultatele sunt uimitoare. In doar 2 saptamani scapi de medicamente.
  • Cand tratezi bolile cu medicamente, stii ca ai o pastila pentru colesterol, alta pentru arterita, altele pentru diabet, dar o dieta bazata pe vegetale influenteaza toate aceste afectiuni.
  • Corpul se poate vindeca singur. Nu trebuie toata viata sa iei medicamente.
  • Pentru colonul iritat s-au obtinut cele mai mari remisii prin dieta vegetala.
  • Pentru scleroza multipla.
  • Cu cat limitam aportul de hrana animala, cu atat ne marim perioada de viata. E simplu! Mai putin cancer, mai putine boli de inima, mai putin diabet, etc, etc.
  • La femeile cu cancer mamar, in doua saptamani li sa curatat corpul.
  • Daca versi sangele unei persoane vegane peste sangele cu celule canceroase, vor curata toate celulele. Si asta dupa doar 2 saptamani de hrana sanatoasa. Ne face sa ne intrebam ce fel de sange ne dorim in corpul nostru?
  • Nu vreau sa repetam des, dar zaharul NU este principala cauza de diabet. E un mit, ca sa se poata lega de ceva.
  • Fara boli de inima

De ce nu ne spune doctorul asa ceva?

  • Poate ca nu stie.
  • Poate asa a fost invatat.
  • Poate asta este sistemul.
  • Poate de aici se castiga bani mereu.
  • Am doctori prieteni si clienti, iar cand sunt intrebati, raspund: „nu fac medicina in sala de fitness.”
  • Se opun vehement in educatia nutritionala.
  • Suplimentele nutritive sunt privite negativ, deoarece le scad veniturile.
  • Oamenii care consuma carne, sunt ca cei ce participa la ruleta ruseasca. Si cei care fumeaza, pot face cancer, sau nu. Poate nu faci diabet, dar sansele sunt de unu la unu (1:1). Sansele sa iei in greutate sunt de 2:3. Boli de inima, 70%
  • Cel mai bun lucru este sa elimini tot ce este rau si sa nu risti nimic legat de sanatate.

RENUNTA LA PRODUSELE ANIMALE!

REZULTATE DUPA DOUA SAPTAMANI – 14 ZILE

Astm – Diabet – Cancer – Boli de inima – Scadere in greutate – Scaderea placii din vasele de sange – Colesterolul la jumatate, etc, etc, etc

Vitamina B12

Este o singura vitamina pe care nu o putem lua nici din plante, nici de la animale: Vitamina B12. Deoarece mediul este steril.

De aceea este bine sa luam suplimente de multivitamine, care sa contina vitamina B12.

Surse de inspiratie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.