Ce suplimente trebuie sa iau?

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, este un lucru foarte bun. Foarte multe persoane, primesc diferite informatii despre ce supliment le poate rezolva problema, dar nu se gândesc ca avem mai multe tipuri somatice:

  • ectomorfi – foarte slabi
  • mezomorfi – nici slabi, nici grasi
  • endomorfi – persoane cu procent ridicat de grasime)

Persoane Ectomorfe – foarte slabe

Scop:

  1. Luare in greutate. Barbati si femei ce urmaresc sa ia in greutate cu orice scop, fara a merge neaparat la sala de fitness.

Recomandare:

Pachet cu suplimente nutritive (proteine, carbohidrati, vitamine si minerale) – “Vitamine pentru ingrasare rapida”

2. Masa musculara rapida. Barbati si femei ce doresc o masa musculara rapida si merg si la sala de fitness. De asemenea, daca scopul este de a lua in greutate, este cea mai frumoasa cale, combinarea exercitiilor fizice + suplimente nutritive. Atentie 1: femeile pun mai greu masa musculara, fata de barbate, deoarece nu au T e s t o s t e r o n.

Atentie 2: Peste tot unde mergem, auzim termenul de “proteine pentru masa musculara” si foarte multe persoane, cumpara proteina pura, proteina din zer, etc. Rezultatele de la o proteina concentrata, nu vor fi pe masura asteptarilor, sau pe masura celor spuse prin sali, sau auzite la antrenori. Proteinele concentrate (peste 70%-80%) sunt pentru persoanele ce au o anumita greutate, poate fi ea si de la grasime, sau au o masa musculara formata si vor sa o defineasca, sau vor sa arda grasimile si sa “le transforme” in masa musculara. Pentru persoanele ectomorfe, trebuie un gainer, ideal un gainer cat mai complet (vezi M.M.A 33).

Recomandare:

M.M.A 33, incepem cu cel mai vandut supliment si totodata un supliment nutritiv UNIC. De ce este unic? Are cele mai importante 33 de suplimente intr-un singur produs. O economie enorma de bani, iar rezultatele sunt foarte bune. Nu mai trebuie sa cumperi separat proteina din zer izolat, nici Creatina Creapure, nici Arginina Kyowa, nici aminoacizii BCAA, nici Glutamina Kyowa, nici vitaminele si mineralele, nimic.

Matri-x 8, este un gainer foarte bine echilibrat. Are 40% proteine din zer, carbohidrati doar complecsi, iar cei simpli, nu sunt adaugati, sunt din proteina ce nu se poate 100% extrage. Contine Creatina Creapure, doza zilnica recomandata, deci nu trebuie sa mai dati bani pe Creatina. Body Line are licenta de la Creapure Germania, iar incalcarea prin inlocuirea creatinei Creapure, cu Creatina din China, ne-ar retrage licenta.

S.P.P – Super Power Pump. Foarte multa lume a auzit de “Prework out”, adica energizantele de dinaintea antrenamentelor, ce va pompeaza, va dau un boost de energie si forta. Body Line a pregatit S.P.P, ce are 12 ingrediente ce va vor sustine antrenamentele. Cutia are 480 de grame si contine 40 de portii.

Daca doriti doar anumite suplimente, cum ar fi doar Creatina Creapure, sau Arginina Kyowa, sau Aminoacizi, mai jos aveti listate (dati click pe poza).

Persoane Mezomorfe – greutate optima

Scop:

  1. Masa musculara rapida. Avem aceleasi recomandari ca si la persoanele ectomorfe, doar ca o sa mai adaugam si proteinele concentrate (peste 80%)
  • Asadar, pentru masa musculara rapida, venim cu aceleasi recomandari ca mai sus (la ectomorfi) si atasam doar pozele cu link.
  • poza poza poza poza pppppppppppppppppp

2. Masa musculara de calitate. Daca se vrea o masa musculara de calitate, o fibra lenta si bine definita, recomandarea este a se folosi proteinele concentrate din zer. WPC 82%, WPI 100%.

WPC 82% – este o proteina din zer concentrat, de peste 82% proteine plus Creatina Creapure. Dupa parerea noastra, este o proteina echilibrata la un pret foarte bun.

WPI 100% – este proteina din zer izolat, o proteina “la moda”, iar marketingul a promovat-o pe locul 1. De fel este o proteina scumpa (peste 120-150 lei/1kg sau peste 240-300 lei/kg), dar pe situl nostru, fiind si producatori, pretul este cel putin bun, daca nu foarte bun (difera si in functie de perioade, de reduceri, de fluctuatia pretului la materia prima).

Ca energizant, acelasi S.P.P – Super Power Pump.

Persoane Endomorfe – persoane masive, chiar cu procent de grasime ridicat.

Scop:

  1. Arderea grasimilor. Barbati si femei ce vor sa arda grasimile si merg la sala de fitness. Mai jos o sa recomandam suplimente individual, atat pentru barbate, cat si pentru femei. De ce sunt diferite? In 90% din cazuri, pentru marketing, femeile fiind mai reticente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.