DESPRE BODY LINE-FOR WOMEN

DESPRE BODY LINE

Producator suplimente nutritive ! Ne dorim ca produsele noastre sa va fie de ajutor, de aceea va garantam ca nu facem rabat de la calitate, deoarce folosim doar ingrediente de la cele mai consacarate firme: Glanbia, Creapure, Isolac, Carberi, Carbelac, Optipep.

Body Line a fost infiintata in anul 2001, in urma observarii ca pe piata din Iasi, este o lipsa de suplimente nutritive pentru sportivi, iar consumatorii cumparau doar de la salile de sport, sali ce aveau un adaos comercial mare.

Am luat legatura cu diferite firme producatoare, iar la o analiza scurta, am ajuns la o intelegere cu brandul Pro Nutrition, devenindu-le ulterior, unici distribuitori pe zona Moldovei.

Primul magazin pe care l-am deschis a fost in Iulius Mall Iasi, chiar la infiintarea acestuia. Fiind unici distribuitori ai unui brand, vanzarile au inceput sa fie pe un trend ascendant, iar cu ajutorul publicitatii si al marketingului, am reusit sa cream noi clienti.

In anul 2017 am reusit sa devenim producatori de suplimente nutritive in Spania, cu brandul Body Line.

Acum, piata de suplimente din Romania este invadata de produse contrafacute sau cu ingrediente ce  pun la indoiala provenienta acestora. De aceea, am hotarat sa cream o gama de suplimente nutritive, care sa poata fi de folos tuturor, indiferent de necesitatile fiecaruia (slabire, ingrasare, cresterea sau definirea masei musculare).

Este important ca atunci cand achizitionezi un produs, sa stii adevarul despre ingredientele pe care le contine. Suplimentele noastre, au o descriere completa, pentru ca dumneavoastra sa stiti ceea ce ati cumparat, dar mai ales sa stiti daca respectivul produs vi se potriveste.

Noua gama de produse, a avut un impact pozitiv asupra clientilor nostri. Lucru pe care l-am vazut relativ repede, in urma epuizarii imediate a loturilor de marfa.

Ne dorim ca produsele noastre sa va fie de ajutor, de aceea va garantam ca nu facem rabat de la calitate, deoarce folosim doar ingrediente de la cele mai consacrate firme: Glanbia, Creapure, Isolac, Carberi, Carbelac, Optipep.

Suplimente alimentare

Produsele Body Line, sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania.