Afișez toate cele 3 rezultate

Arginina este un aminoacis care face parte din grupul substantelor ortomoleculare,recomandate pentru sustinerea unctiilor cardiovasculare si hepatice.

Arginina este un aminoacid semiesential pentru adulti,dar esentiali pentru sugari,copii si adolescenti aflati in perioada de crestere .

Body Line introduce pe piata romaneasca un supliment alimetar pe baza de arginina cu rezultate uimitoare:PLATINUM ARGININE AAKG

Arginina Alfa-Ketoglutarat este un amonoacid neesential ce contribuie in mod semnificativ la producerea de oxid nitric in ficat.

In timpul antrenamentului,celulele musculare sunt expuse unor sarcini excesive,iar pentru a functiona corespunzator, acestea au nevoie de alimentarea continua a organismului cu oxigen,energie si nutrienti.

AAKG creste productia naturala de oxid nitric ,molecula utilizata pentru a creste fluxul sanguin ,transportul de oxigen si livrarea de substante nutritive in diferite parti ale corpului.

PLATINUM ARGININE AAKG 1000 creste sinteza proteinelor care ajuta organismul sa construiasca si sa creasca muschii conribuind si la forta si rezistenta lor.

Acest lucru duce la o crrestere a fluxului de sange,fara a creste insa tensiunea arteriala. Cand vasele de sange se dilata ,nivelul de ange ce ajunge la usci si tesuturi creste semnificativ si prin urmare, o mai mare cantitate de carbohodrati ,proteine si diversi hormoni participa la construirea muscholor.

S-a constatat ca priin administrarea de AAKG zilnic,nivelul de insulina al organismului creste cu 20-30%,ceea ce ,la randul sau,creste rezistenta la masa musculara.

PLATINUM ARGININE AAKG 1000 este disponibil in recipinete ce contin 120  de capsule,echivalentul a 30 de portii.Arginina are beneficii de neegalat in cresterea masei musculare.

49,00 lei
92,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Suplimente potenta

113,00 lei