Afișez toate cele 6 rezultate

SUPER SLIM PACK BODY LINE pentru femei este conceput pentru a te ajuta în atingerea scopului tău de a slăbi repede, dar și sănătos,fiind cel mai compleX pachet de arzatoare de grasimi.

Conține 3 produse de top eficiente în:

pierdere în greutate;
plus de energie;
tonifiere;
recuperare;
eliminarea celulitei inestetice.

Un supliment nutritiv cu acțiune imediată, Platinium Thermogenic Protein este un produs fără grăsimi, cu un conținut de 82% proteine din zer cu absorbție rapida, ce poate înlocui cu brio 1-2 mese din zi.

Platinium Thermogenic Protein este o masă completă, fără grăsimi și fără carbohidrați. Mancand fara grasimi și carbohidrați , practic nu ai cum să te mai îngrași.

Comsumați dimineața, între mese sau chiar înainte de culcare aceste proteine pentru slabit femei.

Cu PLATINIUM THERMOGENIC PROTEIN vei slabi rapid și vei arde chiar și grasimea inestetică de pe burta!

Fat Burner X3 are următoarea compoziție (per porție)

L-tartrat de L-Carnitina – 2100 mg
Extract de Ceai Verde – 450 mg , din care cafeină – 31,5 mg
Crom – 100 ug (250% RDA)
L-tartrat de L-Carnitina – 2100 mg
În mod normal, corpul nostru produce carnitina de care are nevoie. Însă de cele mai multe ori, din diverse motive, această producție nu este suficientă sau nu poate fi transportată în țesuturi, astfel încât să poată fi utilizată.

Importanța carnitinei este foarte mare, acționând ca un antioxidant. Antioxidanții luptă împotriva particulelor nocive din organism, cunoscute sub numele de radicali liberi care distrug celulele și influențează ADN-ul.

L-Carnitina este sintetizată în organism din aminoacizii lizină și metionină. Pierderea de grasime sau castigul în masa musculara vor fi influențate foarte mult de nivelul de l-carnitina pe care îl aveți. Acizii transferă L-carnitina cu catena lungă, cum ar fi trigliceridele, în mitocondrii, unde sunt oxidate pentru a produce energie.

Carnitina trebuie sa faca parte din orice supliment pentru slabit, el fiind baza in arderea grasimilor si pentru energie.

Un antioxidant foarte puternic, cu efecte anti-cancerigen și anti-catabolism, Platinium CLA 1000 îmbunătășește imunitatea, ajută în procesul de ardere a grăsimilor, în construirea și menținerea masei musculare și susține o slabire rapida.

Principalele efecte ale CLA sunt:

intensificarea ritmului metabolic,
creșterea masei musculare,
funcționarea mai bună a sistemului imunitar,
utilizarea mai eficientă a insulinei,
reduce nivelul colesterolului și a trigliceridelor.
Un ingredient esențial al suplimentului Platinium CLA 1000, este ULEIUL de SOFRANEL.

Cu reale beneficii asupra sănătății organismului, uleiul de sofranel are în compoziția sa constituenți naturali , unici în lume vegetală, care contribuie la menținerea sănătății celulelor și eliminarea grăsimilor din țesuturi.

Uleiul de sofranel este și o sursă bogată de acizi grași nesaturați, inclusiv monosaturați și polisaturați de care organismul are nevoie pentru a funcționa optim.

Acesta se asimilează rapid, completând rezervele organismului cu acizi grași esențiali Omega-6 și Omega-9, proteine, săruri minerale și vitamina E, toate acestea având un rol esențial în menținerea sănătății celulelor și reducerea colesterolului rău (LDL) din corp.

Porția zilnică recomandată este de 2-4 perle pe zi, pe o perioada de maximum 3 luni.
INCEARCA ACUM NOUL PACHET CE CONTINE ARZATOARE DE GRASIMI SI AJUNTI LA CORPUL VISAT!

-30%
-30%
199,00 lei
-30%
-30%
-30%
149,00 lei