Afișez toate cele 4 rezultate

Carnitina are ca rol principal producerea de energie, intrucat aceasta este un transport al acizilor grasi. Ea se formeaza in doua dintre organele noaste, si anume: rinichiul si ficatul.

Ajuta la convertirea grasimii in energie si de aceea subtanta a devenit foarte populara intre suplimentele sanatoase de slabire

Previne stresul oxidativ care ,pe termen lung,duce la probleme cardiovasculare,diabet si inflamatii cronice. Totodata creste recuperarea dupa antrenamentele intense,imbunatateste performanta cerebrala si ajuta la functiile cognitive.

Este un protector al sistemului cardiovascular; inima fiind complet dependenta de carnitina.

Lupta impotriva grasimii abdominale viscerale. Grasimea viscerala este una din cele mai periculoase si poate cauza multe probleme de sanatate,incepand cu acumularea de grasimi intre organe. Cresterea consumului de carnitina va ajuta la arderea acestui tip de grasime.

Imbunatateste sensibilitatea la insulina,accelerand metabolizarea glucozei in celule astfel incat glicemia sa fie stabila si previne diabetul.

Prin administrarea acesteia iti vei imbunatati performanta sportiva,vei arde mai mult tesut adipos salvand glicogenu si vei ctreste hormonul anabolic.

Scade dezvoltarea Alzheimer,fiind chiar un adjuvant in tratarea acesteia.

Scade infertilitatea la barbati si trateaza disfunctiile erectile.

Se regaseste sub mai multe forme, si anume: pudra,praf,pastile sau efervescenta, de regula, doza recomandata fiind de 1-3 grame pe zi.

Tine minte ca este un supliment nutritiv si nu face minuni daca nu adopti un stil de viata sanatos, o alimentaie corecta si miscare regulata intensa.

In celulele vii ,carnitina,este necesara pentru transportul acizilor in timpul spargerii grasimilor pentru producerea de energie metabolica.

Nimic nu este imposibil ,atat timp cat iti doresti acest lucru!!!

6,00 lei
-30%
Prețul inițial a fost: 285,00 lei.Prețul curent este: 199,00 lei.