Afișez toate cele 3 rezultate

Crestere masa musculara poate fi un lucru placut sau foarte greu. Trebuie sa avem notiunea de masa musculara. Cate tipuri de fibre sunt, cum se recuperea masa musculara dupa un antrenament dificil si cum alimentam corpul pentru a avea o masa musculara de calitate.

Mai jos aveti uplimentele nutritive de la Body Line ce va ajuta pentru o crestere masa musculara de calitate si rapid.

Daca esti ectomorf (adica foarte slab), ai nevoie de un gainer. Ce este un gainer? Gainerul este un supliment ce contine atat carbohidrati, cat si proteine, creatina, aminoacizi, vitamine si minerale. Aici iti recomandam Matri-x 8 sau noul MMA 33.

Pentru o crestere a masei musculare fara grasimi, adica daca esti putin acoperit de grasime, alege o proteina pura, o proteina concentrata si anume WPC 82% sau WPI 92%.

Pentru definirea si crestere masa musculara, foloseste un arzator de grasimi, cum ar fi Fat Burner X3. Fat Burner X3 contine atat renumita Carnitina 2100mg, cat si Extract de Ceai Verde 450mg si Crom 100 unitati, adica 250 din doza zilnica recomandata -DZR.

Inainte de antrenamente poti folosi un energizant si masa musculara va exploda. Vei simti un flux de energie constant si o forta foarte mare datorita ingredientelor energizante din porodusele prework out. Cel mai recomandat supliment este SPP – Super Power Pump de la Body Line, ce contine 11 ingrediente. Prework out ce iti va da energie pe toata durata antrenamentului pentru masa musculara.

Alege suplimentele Body Line, deoarece au Avizul Ministerului Sanatatii din Romania. Body Line foloseste doar ingrediente de la firme consacrate, nu din China. Suplimente Body Line te vor ajuta pentru crestere masa musculara de calitate.

Suplimente Premium Body Line. Invest in Your Body!

NOU!

Masa Musculara - Gainere

M.M.A. STACK oxid nitric

109,00 lei

Suplimente pentru ingrasat

Pachet pentru ingrasare rapida

414,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Pachet crestere masa musculara incepatori

311,00 lei545,00 lei