Afișez toate cele 5 rezultate

Cresterea fortei musculare,din punct de vedere biologic reprezinta acea calitate fizica ce va ajuta sa aratati mai bine si sa va tonifati corpul.

Forta unui muschi reprezinta tensiunea maxima pe care o dezvolta aceasta in timpul contractiei.

Pentru a defii cresterea masei musculare este necesara intelegerea raporturilor dintre forta musculara si  mecanisme neurofiziologice.

Cresterea fortei musculare se ralizeaza prin antrenamentele intense la sala de sport si consumarea unor suplimene nutritive ce va ajuta sa va atingeti scopul mai repede.

Platinum MATRI-X 8 ste un supliment nutritiv complex, pe baza de proteina din zer, creat special pentru dezvoltarea rapida  a masei musculare,fara grasimi,intr-un mod sanatos.

Platinum MATRI-X 8 st combinatia perfecta dintre proteine atent alese pentru o masa musculara rapida.

Suplimentul nutritiv Platinum MATRI-X 8 contine 40% proteina din zer si 44% carbohidrati din care doar 8,5 gr de zaharuri(carbohidrati simpli ce ajuta la transportul si asimilarea creatinei)

Cresterea fortei musculare se realizeaza cu rabdare si trebuie sa va antrenati inteligent,urand un plan strategic si progresiv potrivit nivelului tu de fitness, si sa lucrezi cat mai podructiv.

Cu cat esti mai avansat , cu atat potti introduce mai multa varietate si poti face anntrenamentele mai vioaie si mai interesante.

45,00 lei
49,00 lei
-16%

Proteine

Pro Whey

58,00 lei238,00 lei
-12%

Suplimente Masa Musculara - Gainere ectomorfi

Dynamite Pump

75,00 lei 66,00 lei

Suplimente pentru barbati

Tribulus

43,00 lei