Afișez toate cele 3 rezultate

Iti doresti sa castigi cateva kilograme in plus pentru cresterea fortei musculare si nu stii ce suplimente sa alegi?
Body Line iti ofera solutia – Pachet pentru masa musculara rapida cu suplimente nutritive, fabricate in Spania cu ajutorul celor mai bune ingrediente!

Haideti sa trecem in revista ce contine acest Pachet de suplimente nutritive:

Suplimentul Matri-X 8 din Pachetul de suplimente masa musculara rapida, va deveni aliatul tau in cresterea in greutate, oferindu-ti energie si forta la antrenamente, iar complexul de vitamine si minerale pentru ingrasare, asigura succesul aproape oricărei funcții naturale a organismului. Combinatiile de vitamine si minerale vor avea efecte benefice asupra sanatatii tale, care se vor resimti si la nivelul greutatii tale.

PLATINIUM MATRI-X 8 este un supliment nutritiv complex, pe baza de proteina din zer, creat special pentru dezvoltarea rapida a masei musculare fara grasimi.
Suplimentul nutritiv Platinium MATRI-X 8 din Pachetul de suplimente masa musculara rapida, contine: 40% proteina din zer (pe 100 gr de produs) si 44% carbohidrati (pe 100 gr de produs), din care doar 8,5 gr zaharuri (carbohidrati simpli ce ajuta la transportul si asimilarea creatinei).

PLATINIUM MEGA VIT&MIN, din Pachetul de suplimente masa musculara rapida, are în compoziția sa 20 de vitamine și minerale active, ce oferă 100% și chiar mai mult din cerințele zilnice ale organismului nostru.Mega Vit & Min de la Body line, contin toate vitaminele si mineralele sub forma organica, iar concentratiile sunt de pana la 500%.

PLATINIUM PURE CREATINE din Pachetul de suplimente masa musculara rapida: –
beneficiaza de formula avansată Creapure® –Creatina de cea mai buna calitate, cu o absorbție rapida, toate lucrând împreună pentru a crea un produs de excepție. Creatina noastra este 100% Creatina Creapure Germania, nu Creatina din China, avand licenta de folosire doar a Creatinei Creapure.

PLATINIUM PURE CREATINE conține Creatina de la Creapure, o sursă majoră de combustibil care conduce contracțiile musculare atunci când ridicați greutăți mari.
Oricine dorește să-și mărească masa musculară, să-și intensifice puterea și să-și sporească performanța anaerobă ar trebui să suplimenteze cu creatina monohidrata din Pachet pentru crestere masa musculara incepator,pentru o cresterea fortei musculare!

79,00 lei
83,00 lei
279,00 lei409,00 lei