Afișez toate cele 3 rezultate

Stiim cat de mult ai dorit sa ai cresterea si mentinerea masei musculare la care visezi de atat timp! Body Line vine in ajutorul dvs. si aduce pe piata cel mai complex gainer: PLATINUM MATRI-X 8!!!

Platinium MATRI-X 8 este un supliment nutritiv complex, pe baza de proteina din zer, creat special pentru cresterea si mentinerea masei musculare fara grasimi.
Beneficii:
✔ masa musculara rapida
✔ pompare extrema
✔ 8 ingrediente active pentru masa musculara, pompare si energie
✔ cel mai vandut gainer. Nu contine zahar.

Platinium MATRI-X 8 este un supliment nutritiv complex, pe baza de proteina din zer, creat special pentru dezvoltarea rapida a masei musculare fara grasimi, intr-un mod sanatos.

Platinium MATRI-X 8 este combinatia perfecta intre proteine atent alese pentru o masa musculara rapida, creatina, carbohidrati pentru energie si grasimi sanatoase.

Suplimentul nutritiv Platinium MATRI-X 8 contine: 40% proteina din zer (pe 100 gr de produs) si 44% carbohidrati (pe 100 gr de produs), din care doar 8,5 gr zaharuri (carbohidrati simpli ce ajuta la transportul si asimilarea creatinei).

Daca faci culturism sau fitness si vrei o masa musculara de calitate, trebuie sa alegi un gainer ce contine peste 30% proteine si fara zaharuri, Creatina trebuie sa fie Creapure (marca inregitrata Germania), nu din China.

Toata lumea cauta: „proteine masa musculara sau proteine pentru masa musculara rapida”
– Dar esti destul de informat ce inseamna cuvantul general, proteine? Daca ai o constitutie ectomorfa, adica slab, ai nevoie de acest gainer cu „proteine” si carbohidrati complecsi, Creatina, Taurina, aminoacizi, vitamine si minerale.

– Stii ca aceste „proteine pentru cresterea masei musculare” sau „cele mai bune proteine pentru masa musculara”pentru a fi cele mai bune „proteine”, trebuie sa urmareasca interesul tau de sportiv? Daca esti cu tesut adipo (grasime sau burta), nu lua acest Gainer, foloseste o proteina pentru sala, cu o concentratie de minim 80% proteina din zer.

Matri-x 8 este bun si pentru incepatori, pentru o masa musculara rapida?

Cum sunt supranumite „proteine” pentru masa musculara incepatori, da Matri-x 8 este foarte bun si pentru incepatori. Aceste suplimente pentru masa musculara rapida, contin toti nutrientii de care are nevoie corpul pentru o dezvoltare rapida a masei musculare. Matri-x 8 se numara printre cele mai bune proteine pentru masa musculara rapida, deoarece continea cea mai apreciata proteina si anume, proteina din zer.

49,00 lei