Afișez toate cele 2 rezultate

Body Line,unul din mari producatori de suplimente nutritive de pe piata romaneasca a lansat anul acesta cele mai bune proteine din zer, de exemplu: PLATINUM PURE WPC.

Pentru ca WPC nu trece prin procesul de filtrare suplimentar,contine aproximativ  5-7% grasime din lapte,cunoscuta si sub denumirea de unt de grasime. Acesta este plin de acizi grasi esentiali, si contine factori de crestere anabolica, niveluri ridicate de fosfor, lipide, inclusiv acid linoleic conjugat(CLA).

Fiecare din substractiile gasite in zer au propriile sale proprietati biologice unice: efecte anti-cancerigene, efecte pro-imune si efecte pozitive asupra sanatatii sistemului digestiv.

Whey Protein Concentrate contine o cantitate mare de aminoacizi cu lant ramificat (BCAA) spre deosebire de alte tipuri de proteine din zer. Se digera rapid ,ceea ce determina o crestere rapida a nivelului plasmatic  de amino acizi si o mare sinteza a proteinelor.

Si pentru ca o proteina din zer este plina de aminoacizi BCAA -leucina,izoleucina,valina-aceasta ajuta la pastrarea tesutului muscular slab intre antrenamentele sau atuci cand tinem dieta.

De asemenea este faorte bine absorbit si primeste un scor perfect pe scara valorii biologice ,care masoara cat de bine este absorbita o proteina.

Concentratele au un nivel scazut de lactoza ,astfel sunt bine tolerate de majoritatea persoanelor sensibile la lactoza.

Lactoza totusi contine oligozaharide care actioneaza ca factori de crestere,peptide anti-microbiene,prebiotice si functii de reglementare a sistemului imunitar.Este un proces pentru alte bioactive ,cum ar fi lactoza care formeaza minerale si antioxidanti.

184,00 lei330,00 lei
294,00 lei440,00 lei