Afișez toate cele 5 rezultate

Proteine pentru masa musculara reprezinta unul dintre cei trei macronutrientii cheie si o componenta esentiala a fiecarei celule din organism. Ele au diferite functiiin organism,contribuind inclusiv la cresterea masei musculare si la intretinerea muschilor si a oaselor.

Toate aceste functii sunt importante pentru organismul nostru sa functioneze la cote maxime. De aceea este important sa consumi o cantitate adecvata de proteine in fiecare zi pentru a-ti mentine sanatatea.

Proteinele insumeaza legaturi peptidice, compuse din aminoacizi inlantuiti. Astefel , putem spune ca proteina este principalul furnizor de azot din organism, azot atat de necesar pentru dezvoltarea si redemierea musculaturii.

Desi orice persoana poate cunoaste beneficiile aportului de proteina, sportivii sunt cei care ii pot observa si intelege cel mai bine efectele.

Indiferent ca sunt atleti de anduratnta sau forta,sportivi din lumea intreaga isi pun la punct diete speciale bazate pe proteine,astef incat sa dobandeasca o musculatura puternica.

Proteina contribuie si la micsorarea nivelului de insulina din sange ,rezultand astfel o repartizare corecta si optima a energiei din organism.

Si pentru ca mai multa insuline inseamna mai multa grasime, mai multa proteina insemna mai multe sanse de a regla si tine sub control atat indicele glicemic , cat si tendintele de ingrasare necontrolata.

Avantajul proteinelor este faptul ca acestea nu doar cresc masa musculara ci o si intretin, stimuland astfel procesele de recuperare la care sunt supusi,de-a lungul timpului sportivii.
Pe scurt, cu un plan de exercitii bine pus la punct si o dieta per total sanatoasa,proteina poate aduce imbunatatiri semnificative in viata oricui.

Suplimente pentru barbati

Pachet definire musculara si slabire

278,00 lei424,00 lei
169,00 lei299,00 lei
184,00 lei330,00 lei
Stoc epuizat

Pachete suplimente alimentare

Proteine pentru masa musculara – Definire

347,00 lei493,00 lei
294,00 lei440,00 lei