Afișez toate cele 2 rezultate

Suplimentele nutritive sunt astazi din ce in ce mai cautate si mai apreciate, deoarece ne fac sa ne simtim mai bine, ne redau energia si ajuta la refacerea organismului.

In teorie ne putem lua toate substanetele nutritive de care corpul are nevoie pentru a functiona corect din alimentatie,insa este un lucru aproape inposibil de realizat.

Diversivitatea de alimente si calitatea acestora este esentiala pentru o dieta completa, de aceea suplimentele nutritive reprezinta o cale eficienta de a preveni carentele nutritive si de a le ameliora pe cele deja instalate.

Suplimentele nutritive sunt preparate care au in compozitie lor substante comestibile,destinate de a fi consumate in diferite cantitati.

Suplimente contin vitamine,saruri minerale sau alte subtante cu efect nutritional sau fiziologic (fibre,aminoacizi,acizi grasi,extracte vegetale sau animale),din anumite motive ,aceste subtante lipsesc sau nu se regasesc intr-o cantitate suficienta in dieta zilnica.

Pot fi sub forma de tablete,caspsule,drajeuri,pulberi sau lichide. Bazele legislative pentru suplimente nutritive au fost puse in Statele Unite ale Americii, reglementarile fiind cuprinse in Dietary Supplement Health and Education act of 1994.

Suplimentele nutritive pot fi folosite pentru a mentine vitalitatea organismului sau pentru a-l proteja de actiunea factorilor externi,

Este foarte important de stiut insa ca suplimentele nutritive nu sunt destinate tratarii,diagnosticarii,atenuarii,prevenirii sau vindecarii bolilor.

Beneficiile suplimentelor:

Anti-imbatranire,cardioprotector,antioxidanta,reglarea tranzitului intestinal,relaxarea naturala a organismului,regenerarea artuculara.

Este adevarat ca majoritatea suplimentelor nutritive sunt mai eficiente daca sunt luate inaintea medei. Asa vor mai fi absorbite de catre organism si irita mai putin sistemul digestiv, insa trebuie identificat pe prospectul produsului momentul optim pentru administrare.

 

 

199,00 lei311,00 lei
60,00 lei