Vitamine pentru femei – Mega Vit&Min for women

(O recenzie client)

53,00 lei

Mega vit & min for women sunt considerate cele mai bune vitamine ca si suplimente nutritive, avand peste 100% din doza zilnica recomandata, plus minerale.

Comanda acum si poate ajunge la tine: 13 decembrie, 2021

Stoc epuizat

Descriere

vitamine pentru femei Body Line


Vitamine pentru femei PLATINIUM MEGA VIT&MIN for women – complex de vitamine si minerale


Vitamine pentru femei PLATINIUM MEGA VIT&MIN for women, este un supliment minune datorită formulei cu adevărat completă de vitamine esențiale și minerale, concepută special pentru a menține o stare de sănătate excelentă.

PLATINIUM MEGA VIT&MIN for women, are în compoziția sa 20 de vitamine și minerale active, ce oferă 100% și chiar mai mult din cerințele zilnice ale organismului nostru.

PLATINIUM MEGA VIT&MIN for women, vitamine pentru femei, este un supliment minune, creat special pentru femei, un aliat puternic și extrem de generos al organismului nostru. Cele mai bune vitamine.
Vitaminele și mineralele sunt extrem de importante pentru a asigura succesul aproape oricărei funcții naturale a organismului.

Vitaminele pot fi găsite în multe alimente, dar biodisponibilitatea poate varia.Suplimentarea cu PLATINIUM MEGA VIT&MIN for women, vitaminele pentru femei, vă ajută organismul să funcționeze eficient.


FIECARE PORTIE DE PLATINIUM MEGA VIT&MIN for women – vitamine pentru femei – OFERA UN SPECTRU UNIC DE VITAMINE SI MINERALE


 • Vitamina A

Vitamina A cuprinde un grup de compuși organici nutriționali nesaturați care include retinol, retinal, acid retinoic și câteva carotenoide provitamină A (mai ales beta-caroten). Vitamina A este importantă pentru creștere și dezvoltare, pentru menținerea sistemului imunitar și pentru o vizibilitate bună.

Vitamina A ajută la formarea și menținerea dinților sănătoși, a țesuturilor scheletice, a membranelor mucoase și a pielii. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de retinol, deoarece produce pigmenții din retina ochiului. Vitamina A promovează o viziune bună, în special la lumină scăzută.

Vitamina A este esențială pentru menținerea sănătății țesutului epitelial ce se găsește în piele, ochi, sistem respirator și tract urinar. Este,de asemenea, sprijin în reproducere și alăptare.

 • Complex de Vitamine B:

– (B1 ,B2, B3, B5(acidul pantotenic), B6, B7(biotina), B9(acidul folic),  B12). Vitaminele B sunt solubile în apă și sunt extrem de importante în mumeroase reacții și funcții ale organismului. Vitaminele B sunt indispensabile pentru producerea de energie și pentru fabricarea și menținerea ADN-ului, genelor, celulelor, țesuturilor, organelor și funcțiilor enzimatice.

Cel mai bun complex complet activ de vitamine B ce vă oferă energie și vă ajută să faceți față stresului, de aceea sunt cele mai bune vitamine.

Vitaminele B sunt fundamentale pentru viață !

 • Vitamina C

Vitamina C este consumată într-o formă suplimentară de către milioane de oameni din întreaga lume pentru proprietățile sale antioxidante. Unele dovezi științifice sugerează consumul de vitamine antioxidante pentru a reduce riscul anumitor forme de cancer.

 • Vitamina D

Vitamina D este obținută, în mod obișnuit, din dietă sau este produsă de organism prin expunerea la energia ultravioletă a soarelui( denumită de ”vitamina soarelui”). Însă, cum nu se găsește abundent în alimente și pe măsură ce tot mai mult evităm expunerea la soare, suplimentarea cu vitamina D devine și mai necesară pentru a vă asigura că organismul dumneavoastră primește o cantitate adecvată.

Vitamina D sprijină eficiența sistemului imunitar, asigură densitatea și structura oaselor, menținându-le sănătoase, suportă funcțiile cardiovasculare și celulare.

Aceste vitamine pentru femei, contin o doza mare de vitamina D.

 • Vitamina E

Vitamina E este un antioxidant major. Este deosebit de importantă pentru a oferi sprijin sistemului imunitar împotriva radicalilor liberi și pentru a menține un sistem cardiovascular sănătos.

 • Mangan

Manganul este deosebit de important pentru organism datorită efectelor sale benefice asupra memoriei și a digestiei. De asemenea, accelerează arderile; are rol important în activitatea glandelor endocrine și sexuale; ajută în sinteza colagenului, care menține elasticitatea și fermitatea pielii; influențează fixarea calciului  și a fierului în organism.

 • Zinc

Zincul este un mineral esențial și un antioxidant ce susține activitatea multor enzime din organism, care sunt utile pentru o multitudine de reacții biochimice. Zincul este cunoscut pentru susținerea sintezei proteinelor și a mecanismul de creștere s masei musculare.

Vitamina B6 ajută la absorbția zincului de către organism.

 • Cupru din vitamine pentru femei Mega Vit & Min

Cuprul este un mineral ce susține sistemul imunitar; combate anemia prin fixarea fierului; oferă elasticitate pereților vasculari, favorizând circulația sângelui; scade concentrația de colesterol din sânge.

Cuprul participă activ și la buna funcționare a enzimelor ce produc energie și a celor ce formează melanina, pigmentul prezent în piele , păr și ochi.

 • Crom

Cromul este un mineral folositor în digestia mâncării; transferul glucozei din sânge în celule; crește colesterolul bun (HDL) și scade trigliceridele; susține dezvoltarea masei musculare și arderea grăsimilor.

 • Seleniu

Un mineral cu un impact imens asupra funcționalității creierului, seleniul este unul dintre antioxidanții cei mai importanți. Conform cercetărilor recente, lipsa de seleniu duce la perturbări ale activității principalilor neurotransmițători: serotonina, dopamina și adrenalina.

 • Calciu din vitamine pentru femei Mega Vit & Min

Calciul este un mineral esențial pentru organism pentru că asigură soliditatea oaselor și funcționarea normală a celulelor musculare și nervoase.

 • Iod

Iodul este cel care asigură o bună funcționare a glandei tiroide; sprijină creșterea și dezvoltarea corporală și metabolismul.

 • Fier

Fierul este un mineral fără de care nu putem trăi: el este prezent în fiecare celulă din organism și are rol major în transportul oxigenului și a substanțelor nutritive către organele vitale.

De asemenea, previne bolile cardiovasculare asigurând o bună circulație sangvină; transformă zaharul în energie, mărind rezistența la efort; sprijină producția de enzime care joacă un rol important în crearea de celule noi, neurotransmițători, amioacizi și hormoni.

vitamine pentru femei
vitamine pentru femei

ADMINISTRAREA vitaminelor pentru femei Mega Vit&Min

Ușor de administrat, recomandăm consumul dimineața a o capsula de PLATINIUM MEGA VIT&MIN for women.

PREZENTARE vitamine pentru femei Mega Vit&Min

PLATINIUM MEGA VIT&MIN for women, vitamine pentru femei, le găsiți disponibile doar la noi, cu un conținut de 60 capsule.

Body Line® este Marca Inregistrata si toate suplimentele acestui brand, Body Line®, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.


Mega vit & min for women sunt considerate cele mai bune vitamine ca si suplimente nutritive, avand peste 100% din doza zilnica recomandata, plus minerale.


Pentru cele mai bune vitamine pentru barbati, apasati pe link!

Vitamine si minerale pentru femei.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Vitamine pentru femei – Mega Vit&Min for women

 1. Marya

  Buna ziua , se pot lua in timpul alăptării?

  • body line

   Buna ziua! Nu recomandam in timpul alaptarii. Cel mai indicat ar fi sa intrebati medicul dumneavoastra.

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.