Afișez toate cele 3 rezultate

Vitamine sunt substante chimice organice necesare in cantitati mici pentru organismul nostru sa fie sanatos. Majoritatea vitaminelor nu pot fi sintetizate de catre organism,deci ele trebuie obtinute din alimentatie.

PLATINUM MEGA VIT&MIN este un supliment minune datorita formuli cu adevarat completa de vitamine esentiale si minerale,conceputa special pentru a mentine O STARE DE SANATATE EXCELENTA.

PLATINUM MEGA VIT&MIN are in compozitia sa 20 de vitamine si minerale active,ce ofera 100% si chiar mai mult din cerintele zilnice a corpului nostru.

Viamine si mineralele sunt extrem de importante pentru a asigura succesul aproape oricarei functii naturale a organismului.

Vitaminele pot fi gasite in mai multe alimente, dar biodisponibilitatea poate varia. Suplimentarea cu PLATINUM VIT&MIN va ajuta organismul sa functioneze mai bine.

Produsul brand-ului Body Line, PLATINUM VIT&MIN are in compozitia sa Vitaminele A,B,C,D si E,dar si mangan,zinc,cupru,iod,crom,seleniu.calciu si fier.

Vitamina A ajuta la formarea si mentinerea dintilor sanatosi,a tesuturilor scheletice, a membranelor mucoase si a pilelii.

Vitamina B este indispensabila pentru producerea de energie si pentru mentinerea ADN-ului,genelor,celulelor,tesuturilor,organelor si functiilor enzimatice.

Vitamina C este consumata intr-o forma suplimentara de catre milioane de oameni din intreaga lume pentru proprietatile sale antioxidante.

Vitamina D sprijina eficienta sistemului imunitar,asigura densitatea si structura oaselor,mentinandu-le sanatoase, suporta functiile cardiovasculare si celulare.

Vitamina E este un antioxidant major, deosebit de important pentru a oferi sprijin sistemului iminitar impotriva radicalilor liberi si pentru mentinerea unuisistem cardiovascular sanatos.

Manganul este deosebit de important pentru organism datorita efectelor sale benefice asupra memoriei si a digestiei.

Zincul este mineral esential si un antioxidant ce sustine activitatea multor enzime din organism.

Daca iti dorsti un sistem imunitar sanatos comanda vitamine de la Body Line!

Stoc epuizat
53,00 lei
104,00 lei

Suplimente pentru femei

Omega 3-6-9 Woman

62,00 lei