Afișez singurul rezultat

Combinând Proteina izolata WPI cu o dietă strictă, săracă în grăsimi, cu arzătoare de grăsimi și antrenamente intense,veți obține o masă musculară de mare calitate, grăsimea lipsind cu desăvârșire din corpul dumneavoastră.

Proteina izolata din zer, a devenit recent cea mai eficientă proteină pentru culturiști, conține un profil mai bun de aminoacizi și cu 25% mai multă concentrație de BCAA (leucina, izoleucina, valina) decât alte tipuri de proteină.

PLATINIUM PURE WPI +92% (proteine din zer) este un izolat proteic din zer, obtinut prin procedeul Cross Flow Microfiltration – microfiltrare cu flux incrucisat. Aceasta metoda de separare a proteinei pastreaza intacte toate proprietatile imunitare ale zerului.

Proteina este unul dintre principalii macronutrienti utilizati de organism pentru construirea, repararea si întretinerea tesutului muscular si este responsabila pentru aproape orice proces care are loc în interiorul corpului, inclusiv pentru metabolism si transportarea substantelor nutritive.

Platinium Pure WPI poate fi folosita pentru cresterea musculara, in programe complexe de slabire, in tratarea cancerului sau vindecarea ranilor.

Platinium Pure WPI +92 % Izolat proteic din zer:
– conține o cantitate mare de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) spre deosebire de alte tipuri de proteine​. Se digeră rapid, ceea ce determină o creștere rapidă a nivelului plasmatic de amino acizi și o mai mare sinteză a proteinelor​.

Și pentru că izolatul proteic din zer este plin de aminoacizii BCAA – leucina, izoleucina, valina – aceasta ajută la păstrarea țesutului muscular slab intre antrenamente sau atunci când ținem dietă.

De asemenea, este foarte bine absorbit și primește un scor perfect pe scara valorii biologice, care măsoară cât de bine este absorbită o proteină.

Daca vrei cele mai bune proteine din zer izolat, alege WPI 92% sau 93% de la Body Line, fabricate in Spania.

Body Line® este Marca Inregistrata si toate suplimentele acestui brand, Body Line®, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

159,00 lei280,00 lei