SKU: 8435483513032 Categorie: Etichetă:

PillBox Body Line

15,00 lei

PillBox Body Line – un organizator eficient al medicamentelor, suplimentelor sau vitaminelor tale, pentru o întreagă săptămână. Are două compartimente etichetate, pentru fiecare zi.

Comanda acum si poate ajunge la tine: 4 decembrie, 2023

Stoc epuizat

PillBox Body Line este cel mai bun organizator eficient al medicamentelor, suplimentelor sau vitaminelor dumneavoastră, pentru o întreagă săptămână.

Cu ajutorul Pill Box-ului Body Line puteți organiza eficient medicamentele dumneavoastră datorită compartimentelor etichetate ce corespund fiecărei zile a săptămânii, acestea asigurând și cerințele multiple de dozare.

PillBox-ul Body Line vă asigură că pastilele stau în condiții de siguranță, în buzunar sau în geantă.

Printre beneficiile care recomandă folosirea PillBox-ului Body Line se numără:
  • un bun ORGANIZATOR săptămânal;
  • ușor de plasat  în buzunar, poșetă sau geantă;
  • are o formă rotunjită pentru un plus de confort;
  • dispune de 7 casete acoperite individual, pentru fiecare pilulă separat;
  • compartimente centralizate;
  • secțiuni ce pot fi împărțite AM / PM;
  • asigură pilulelor condiții de siguranță;
  • este ideală pentru deplasări și călătorii.

Organizatorul PillBox Body Line are un design conturat, rotunjit, pentru a facilita îndepărtarea ușoară a pilulei. Acesta include paisprezece compartimente și vă permite chiar să stocați și medicamente în vrac.

Cu ajutorul PillBox-ului Body Line nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la urmărirea consumului dozelor în mod corect, la orele potrivite; organizatorul nostru poate fi utilizat ca planificator al medicamentelor sau suplimentelor pentru 7  zile.

Organizatorul vă permite să țineți o evidență a medicației pentru 7 zile, chiar și în cazul în care în prescrierea medicului se recomandă administrarea dimineața și seara.  Acesta vă ajută să vă asigurați că nu ați pierdut nici o doză.

Folosind PillBox-ul Body Line eliminați confuziile, acesta oferindu-vă un memento sau o reamintire al dozelor administrate sau ce urmează a fi administrate. Este extrem de eficient pentru persoanele de toate vârstele.

Ușor de deschis și de închis, PillBox-ul este compartimentat perfect pentru toate medicamentele, vitaminele și suplimentele recomandate.

PillBox-ul este fabricat din material plastic de înaltă calitate, robust și durabil. De asemenea, este o cutie mică și ușoară, ce poate fi luată oriunde: la serviciu, la sală, în parc, în vacanță.

PillBox-ul de la Body Line face gestionarea săptămânală a prescripțiilor medicale sau a suplimentelor atât de simplă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PillBox Body Line”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SKU: 8435483513032 Categorie: Etichetă: