Fiole JetControl 5H – Tratament Ejaculare Precoce

90,00 lei297,00 lei

FIOLE JETCONTROL 5H:

Folosirea acestei formule timp de 3 luni, a dus la tratarea ejaculării precoce la peste 85% dintre bărbați.

Beneficii:

√ Control asupra ejaculării
√ Satisfacție și performanță maxime
√ Ejaculări puternice
√ Libido crescut și partide lungi
√ Tratează ejaculare precoce

Comanda acum si poate ajunge la tine: 24 aprilie, 2024

Fiole JetControl 5H - tratare ejaculare precoce
Fiole JetControl 5H – Tratament Ejaculare Precoce

FIOLE JETCONTROL 5H

– fiole tratament pentru ejaculare precoce –

Asigură performanța și satisfacția sexuală de lungă durată

→  Supliment 100% din ingrediente naturale, fără efecte secundare.

→   Beneficiile se simt imediat și asigură un act sexual ce poate dura până la 5 ore. Doar cu 10 grame. Doar cu  o singura fiola.

 Cu FIOLE JETCONTROL 5H, ai:

√  Control asupra ejaculării 

  Satisfacție și performanță maxime

  Ejaculări puternice

  Libido crescut și partide lungi

  Tratează ejaculare precoce

Folosirea acestei formule timp de 3 luni, a dus la tratarea ejaculării precoce la 85% dintre bărbați.

FIOLE JETCONTROL 5H

 – tratament ejaculare precoce –

Echilibrează nivelul neurotransmițătorilor care stimulează ejacularea, evitând astfel ejacularea precoce.

Creste performanta sexuala si timpul de placere cu JetControl


Un supliment 100% natural, ce contine ingrediente recunoscute pentru efectul afrodisiac 

Cand ai nevoie de JETControl?


Oricând vrei o partidă de sex deplin, ce durează mult 

Menține o atitudine sănătoasă față de sex. Scapă de sentimentele de anxietate, vinovăție sau frustrare în legătură cu viața sexuală. Anti ejaculare precoce.

Când un bărbat simte că este pe cale să experimenteze un orgasm prematur, el întrerupe relațiile sexuale. De ce să pierzi plăcerea când ai FIOLE JETCONTROL 5H?

Ce este ejacularea precoce?

Ejacularea precoce apare atunci când ajungi la orgasm și ejaculezi prea repede și fără control.Cu alte cuvinte, ejacularea are loc înainte ca tu să vrei să se întâmple asta. Poate apărea înainte sau după începerea preludiului sau a actului sexual. 

  • Potrivit experților, un bărbat care nu poate rezista mai mult de 90 de secunde după penetrare, este considerat a suferi de ejaculare precoce sau prematură.

Acum poți evita ușor dezamăgirea și rușinea în pat și te poți bucura de mai multe partide de sex, de lungă durată, alegând FIOLE JETCONTROL 5H –  un supliment tratament pentru ejaculare precoce, ce elimină ejacularea precoce, crește libidoul și sporește plăcerea. Cu doar un plic înainte de actul sexual.

INGREDIENTE FIOLE JETCONTROL 5H

  • Fenugreek – este o plantă cu reale proprietăți afrodisiace, cunoscută din cele mai vechi timpuri. Conține saponine, care stimulează producția de testo și crește nivelul acestuia.

Este considerat un afrodisiac și stimulant al apetitului sexual la bărbații cu libido scăzut.Fenugreek crește dorința și excitația, îmbunătățește calitatea performanței sexuale și timpul de recuperare. Plus mega avantajul de a lungi perioada de ejaculare, deci este anti ejaculare precoce cu adevart eficient.

  • Aswaghanda – Este considerată un afrodisiac, fiind o plantă folosită pentru a îmbunătăți dorința, plăcerea sau performanța sexuală. Și poate fi eficientă pentru libidoul scăzut.

Aswaghanda este un arbust veșnic verde care crește în India, Orientul Mijlociu și părți din Africa.Se folosește ca tonic general, pentru a stimula energia și a reduce stresul și anxietatea. Stresul este adesea un factor în disfuncția erectilă.Ca adaptogen, aswaghanda ajută la reducerea hormonilor de stres și echilibrează testo. Mulți bărbați se bucură de erecții și dorință sexuală îmbunătățite după suplimentarea cu aswaghanda.

  • Arginina Kyowa

L-arginina este un aminoacid, procesat în rinichi și ficat sau preluat în celulele endoteliale pentru a fi oxidat.L-arginina produce oxid nitric, care este vasodilator și crește circulația și fluxul de sânge către mușchi, crește energia și îmbunătățește performanța.Crește, de asemenea, nivelurile de testo.

  • Lăptișor de matcă – Îmbunătățește funcția erectilă prin relaxarea și dilatarea arterelor pudendale care alimentează penisul.

Combate oboseala și crește atenția.Produs de albine, lăptișorul de matcă are și proprietăți antioxidante și antihipertensive.

  • Palmier pitic Serenoa repens Crește nivelul de testo în mod natural. Poate ajuta la gestionarea unor aspecte ale sănătății reproductive masculine, inclusiv problemele de prostată.

A avea un nivel scăzut de testo reduce apetitul sexual sau libidoul. Serenoa repens poate ajuta la îmbunătățirea libidoului prin reducerea degradării testo și există dovezi clare care susțin acest lucru.

  • 5 HTP (Griffonia simplicifolia – Ajuta la cresterea nivelului de serotonina din creier. Deoarece serotonina ajută la reglarea stării de spirit și a comportamentului, 5-HTP poate avea un efect pozitiv asupra somnului, dispoziției, anxietății, apetitului și senzației de durere.

Poate crește erecțiile și inhibă ejacularea. Unul din ingredientele de baza din JetControl anti ejaculare precoce.

  • Ginseng – Cu potențiale beneficii cardiovasculare, ginsengul Panax poate reduce riscul de disfuncție erectilă.

Promovează eliberarea de oxid nitric, declanșând erecții prin relaxarea mușchilor netezi ai penisului.De asemenea, scade glicemia și mărește energia.

FIOLE JETCONTROL 5H este un supliment alimentar. Citește cu atenție și urmează instrucțiunile de pe etichetă.

Fiole

5 fiole + 2 fiole GRATUIT, 10 fiole + 5 fiole GRATUIT, 20 fiole + 10 fiole GRATUIT

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fiole JetControl 5H – Tratament Ejaculare Precoce”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se administrează 1 fiola pe zi, cu minim 60 de minute înainte de activitatea sexuală. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Efectul se simte de la prima utilizare. Se poate utiliza zilnic cate o fiola, chiar dacă nu ai activitate sexuală. După o perioadă de utilizare zilnică, de până la 90 de zile, studiile unor ingrediente din fiole JetControl, au arătat că 85% din persoane s-au vindecat complet de Ejacularea Precoce. Deci, se poate folosi ca și tratament.