Afișez toate cele 18 rezultate

199,00 lei311,00 lei
414,00 lei
311,00 lei545,00 lei
Stoc epuizat

Pachete suplimente alimentare

Proteine pentru masa musculara – Definire

347,00 lei493,00 lei
Stoc epuizat
129,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Pachet slabire pentru barbati

440,00 lei561,00 lei
279,00 lei409,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Suplimente potenta

148,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Pachet crestere masa musculara incepatori

311,00 lei545,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Body Line Heart – o inima mai sanatoasa

148,00 lei

Suplimente alimentare sau suplimentele nutritive.

Sute de milioane de persoane din intreaga lume consuma suplimente alimentare, incepand de la vitamine si terminand cu produse pentru slabit.

Suplimentele alimentare (suplimentele nutritionale):

– sunt preparate ce contin vitamine, saruri minerale, carbohidrati sau alte substante cu efect nutritional. Sau fiziologic (fibre, aminoacizi, acizi grasi, extracte vegetale sau animale) si care sunt indicate atunci cand, acestea lipsesc. Sau nu se regasesc intr-o cantitate suficienta in dieta zilnica. Nu se gasesc din diferite motive (sport, lipsa unei alimentatii corespunzatoare, consum prea mare fata de cat se administreaza din alimente). Suplimentele alimentare se comercializeaza sub diferite forme: capsule, tablete, solutii extracte, pudra proteica.

Directiva Uniunii Europeane din 2002 asupra suplimentelor nutritive reglementeza faptul ca acestea trebuie sa fie sigure atat in ceea ce priveste dozajul cat si puritatea. Doar acele produse care si-au dovedit siguranta pot fi comercializate fara prescriptive si care au Avizul Ministerului Sanatatii din Romania. Suplimentele produse de catre Body Line, au acest aviz. Cereti mereu avizul pentru suplimentele alimentare.

Suplimente alimentare pentru sportivi.

Sunt produse destinate cresterii masei musculare si imbunatatirii performantelor fizice. Acestea contin in principal proteine , aminoacizi (taurina, glutamina, carnitina), anumite minerale (Fe, Zn, Cr), substante cu rol stimulant al sistemului nervos (cafeina). Consumul acestor produse trebuie facut doar dupa informarea corecta asupra compozitiei si in general la recomandarea unui specialist (medic sportiv, medic nutritionist, dietetician, antrenor de fitness)
Suplimente alimentare pentru slabit

Sunt o categorie de substante intens folosite in ultima perioada, mai ales de categoriile de varsta 15-30 de ani.

Cei ce consuma suplimente nutritive trebuie sa se informeze asupra compozitiei acestora si asupra efectelor adverse. Sa anunte medicul curant daca utilizeaza sau doresc sa utilizeze suplimente nutritive. Consumul de suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie echilibrata ci eventual sa vina ca o completare a unui stil de viata sanatos.