Afișez toate cele 16 rezultate

-26%
399,00 lei
12,00 lei240,00 lei
NOU!
Stoc epuizat
109,00 lei
199,00 lei311,00 lei
6,00 lei
179,00 lei319,00 lei
139,00 lei399,00 lei
119,00 lei
89,00 lei
311,00 lei545,00 lei
83,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Pachet crestere masa musculara incepatori

311,00 lei545,00 lei

Suplimente masa musculara.

O selectie de suplimente pentru masa musculara rapida si de calitate. Suplimente nutritive pentru forta si pompare musculara. Gainere pentru ectomorfi. Cel mai bun gainer este Platinium Gun 41 de la Body Line, un supliment pentru o masa musculara de calitate si foarte rapida. Platinium Gun 41 este fabricat in Spania si contine 41 de ingrediente de top. Acceseaza linkul: https://www.bodylinenutrition.ro/suplimente-nutritive/aminoacizi/platinium-gun-41/ ( contine: Izolat proteic din zer de lapte, obinut prin microfiltrare cross flow (ISOLAC), izolat proeteic din zer hidrolizat (OPTIPEP), concentrat de proteina din zer de lapte obtinut prin microfiltrare cross flow (CARBELAC), caseina micelara, Ovalbumina, Dextroza, Maltodextrina Palatinose (izomaltuloza), amidon modificat, fructoza, cacao sub forma de pulbere, Creapure (100% creatina monohidrat), L-glutamina, Taurina, L-arginina alfa ketoglutarat, Beta-alanina, Creatrona (creatina monohidrat tamponat), Creatina Magna Power (100% creatina chelat de magneziu), Creatina nitrat, L-leucina, Carbonat de magneziu, Citrat trisodic, L-izoleucina, L-valina, Inozina, Extract uscat de tribulus (Tribulus Terrestris 90%), Acid L-aspartic, Extract uscat de maca, Citrulina Malat, Potasiu, Dygenzime (complex multienzimatic pe baza de amilaza, proteaza, lactaza, lipaza si celulaza), indulcitori (Stevia Pure Cyrcle), Vitamina B3 , Vitamina B1 si Vitamina B6 Suplimente Masa Musculara Rapida - Gainere ectomorfi

Selectie de suplimente masa musculara de la Body Line, suplimente fabricate in Spania.
Body Line are Avizul Ministerului Sanatatii din Romania si nu foloseste ingrediente din China.

Alege gama de suplimente nutritive pentru masa musculara rapida de la Body Line si scopurile iti vor fi mereu atinse.

Alege Matri-x 8 ce contine 40% proteine din zer, carbohidrati , Creatina Creapure, vitamine si minerale. Ingredientele sunt de la cei mai mari producatori de suplimente din Europa.

Incercati sa evitati suplimentele cu un continut ridicat de zaharuri ( carbohidrati simplii), deoarece nu va va ajuta sa puneti masa musculara de calitate.

Suplimente masa musculara fara E-uri si fara ingrediente neavizate.

Gun 41 este si gainer si prework-out, avand 41 de ingrediente de top. Pentru o masa musculara de calitate, alegeti suplimentele Body Line fabricate in Spania.

Gainerele sunt suplimente nutritive cu proteine, carbohidrati, vitamine, minerale plus ajutatore si voluminizatoare cum ar fi Creatina, arginina, aminoacizi, aminoacizi Bcaa.
Body Line – Invest in your body!