M.M.A. STACK oxid nitric

(O recenzie client)

109,00 lei

BODY LINE® PLATINIUM M.M.A. STACK – oxid nitric

√  Creat pentru sprijin în timpul sesiunilor de antrenament și după;
   Oxid Nitric Suport Blend;
   Complex anticatabolic;
√   Amino acizi esențiali.

Comanda acum si poate ajunge la tine: 4 decembrie, 2023

Stoc epuizat

PLATINIUM M.M.A. STACK - oxid nitric

CEL MAI NOU PRODUS BODY LINE®

Cel mai probabil ți-ai pus și tu aceste întrebări:

 • Ce suplimente să iau și cum funcționează?
 • Cum să fac pentru a-mi construi un fizic mai bun?

Aceste întrebări merg mână în mână.

Apoi petreci mult timp căutând suplimentele potrivite, pentru a-ți crește forța și rezistența în ridicarea greutăților maxime și pentru a crește masa musculară.

Acum nu mai trebuie să te ”pierzi” prin zeci de suplimente!

M.M.A. STACK – este suplimentul ce conține tot ce ai nevoie: aminoacizi, pulbere de proteine, l-arginină, glutamină, acid d-aspartic și multivitamine. Toate la un loc!

Un workout bun este mai mult decât o megadoză de stimulente.

Platinium M.M.A. Stack - oxid nitric Body Line

M.M.A. STACK – oxid nitric  INCLUDE INGREDIENTE CARE PROMOVEAZĂ CREȘTEREA INTENSĂ!

BCAA – AMINO ACIZI ESENȚIALI

Aminoacizii cu lanț ramificat sunt cei mai importanți aminoacizi esențiali pentru repararea, creșterea și performanța musculară a mușchilor.

De asemenea, contribuie la menținerea corpului într-o stare anabolică.

Aminoacizii cu lanț ramificat (BCAA) – L-leucina, L-valina și L-izoleucina – sunt esențiali în promovarea recuperării și creșterii musculare.

CREATINA MONOHIDRATĂ

Creatina îmbunătățește forța musculară, sprijină construirea musculaturii, creșterea rezistenței și performanței și creșterea masei slabe.

Creapure© este o formă brevetată de creatină produsă în conformitate cu standarde puternice de calitate și puritate.

ATP (adenozin trifosfat) este sursa de energie pentru toate contracțiile musculare (culturism). Energia este creată atunci când ATP eliberează una dintre grupările sale de fosfat (ATP devine apoi ADP).

Creatina donează un fosofat înapoi la ADP, reformând ATP-ul și astfel restaurându-ți grupul de ATP.  Procedând astfel, poți lucra mai greu, mai mult și mai eficient.

 • Utilizarea creatinei îți poate crește puterea și performanța.
 • Te poate ajuta să construiești masa slabă prin volumizarea și hidratarea celulelor musculare, creând astfel un mediu anabolic necesar pentru creștere.

L-ARGININA KYOWA©

Crește fluxul de sânge, simte pomparea!

L-arginina este un aminoacid neesențial, ceea ce înseamnă că, în condiții normale, poate fi sintetizat de corpul uman pentru a-și satisface nevoile.

În caz de alimentație deficitară sau activitate fizică grea, organismul nu mai este capabil să producă suficientă arginină, astfel încât o anumită cantitate ar trebui consumată prin dietă sau suplimente.

Fiind singurul precursor al oxidului nitric (NO) și un important precursor al creatinei, suplimentarea cu arginină este frecventă în rândul sportivilor și culturistilor.

Arginina Kyowa® este o garanție a calității. Cu tehnologia sa inovatoare de fermentare, dezvoltată de-a lungul anilor, Kyowa® a demonstrat beneficii uluitoare în domeniul sănătății și al performanțelor sportive.

Formula M.M.A STACK  este concepută pentru a crește nivelurile de oxid nitric, pentru a crește energia și pentru a sprijini performanțele atletice de vârf. L-arginină pură în fiecare porție.

L-GLUTAMINA

Îmbunătățește recuperarea musculară, dezintegrare rapidă și absorbție maximă.

Glutamina este cel mai abundent aminoacid din organism, cuprinzând mai mult de 60% din cantitatea de aminoacizi liberi din mușchii scheletici și mai mult de 20% din totalul aminoacizilor care circulă.

M.M.A. STACK conține glutamină de cea mai înaltă calitate. Fiecare porție furnizează 2.000 mg (2g) de L-glutamină pură.

ACID D-ASPARTIC 

Susține nivelurile de tèstosteron cu Acid D-aspartic din M.M.A. STACK! Crește performanța și puterea!

Acid D-aspartic stimulează tèstosteronul, un hormon bine cunoscut, responsabil pentru construirea mușchilor și creșterea libidoului.

Acesta joacă un rol important în producerea și eliberarea hormonilor în organism, care va duce în cele din urmă la producerea de tèstosteron.

Poate îmbunătăți răspunsul la exerciții, în special antrenamentul cu greutăți, și  poate duce la creșterea masei  musculare și a forței.

CITRULINA MALAT

Citrulina îmbunătățește producția de oxid nitric, o moleculă puternică care crește fluxul de sânge către mușchi, în timpul exercițiilor intense.

Citrulina a devenit cunoscută pentru potențialul său de a spori biodisponibilitatea L-argininei, producția de oxid nitric și performanța la efort.

MULTIVITAMINE

Multivitaminele se clasează în top în sustinerea organismului prin satisfacerea necesarului de nutrienți, în antrenamentele de mare intensitate ​​și este imposibil să lipsească. Sunt esențiale!

Cu M.M.A STACK primești vitamine și minerale precum vitaminele B6, B12, magneziu, zinc, niacina, riboflavina.

Persoanele care se antrenează intens au nevoie de mai mulți nutrienți decât cei care nu.

ADMINISTRARE


Se amestecă 22 grame aproximativ 1 1/2(o cupa si jumatate) cupă de produs cu 300 ml  apă și se consumă o porție pe zi, inainte cu 30 minute sau dupa antrenament.

 Porția zilnică recomandată este de 22 grame.

  PREZENTARE


M.M.A. STACK este disponibil sub formă de pulbere, în recipiente de  440 grame (echivalentul a 20 de porții) și are arome de măr verde și  kiwi.

*M.M.A. STACK este un supliment alimentar. Citește cu atenție informațiile de pe etichetă.


**Despre noi: Body Line® este Marcă Înregistrată și toate suplimentele acestui brand, sunt avizate de către Ministerul Sănătății din România.

1 recenzie pentru M.M.A. STACK oxid nitric

 1. Andrei Simion

  Mma Stalk sau Amino 6700?

  • Body Line Nutrition

   MMA Stack

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se amesteca 22 grame aproximativ 1 1/2(o cupa si jumatate) cupa de produs cu 300 ml apa si se consuma o portie pe zi, inainte cu 30 minute sau dupa antrenament.

Portia zilnica recomandata este de 22 grame.

PREZENTARE M.M.A. STACK este disponibil sub forma de pulbere, in recipiente de 440 grame (echivalentul a 20 de porții) si are arome de mar verde si kiwi.