MEGA MASS EXTREME

474,00 lei

MEGA MASS EXTREME

Conține 2 suplimente de top:

  1. M.M.A.33 MASSIVE MASS ADVENCED – 3 KG
  2. TÈ STO BOOSTER – 90 CAPSULE
      + SHAKER – 700 ml

Beneficii:

  Crește masa musculară;
√  Susține forța și rezistența;
  Stimulează producția de t è s t o s t e r o n;
  Crește libidoul.

Comanda acum si poate ajunge la tine: 4 decembrie, 2023

MEGA MASS EXTREME

474,00 lei

SPRIJINA

MASA MUSCULARA

FORTA & REZISTENTA

PACHETUL MEGA MASS EXTREME  de la BODY LINE® conține două dintre cele mai bune suplimente de susținere a masei musculare și a tèstosteronului de pe piață.

Pentru pasionații de antrenamente intense, este exact ce au nevoie, deoarece MEGA MASS EXTREME este conceput pentru a-i ajuta să:

OK SIGN   Construiască masa musculară;

OK SIGN   Îmbunătățească forța și rezistența;

OK SIGN   Susțină un libidou sănătos;

OK SIGN   Detoxifice sistemul;

OK SIGN   Mențină corpul într-o stare fizică și de sănătate optime.

PACHETUL

MEGA MASS EXTREME

CONȚINE 2 SUPLIMENTE BODY LINE® SUPER TARI:

  • M.M.A.33 – MASSIVE MASS ADVANCED – 3 kg
  • TÈSTO BOOSTER – 90 capsule

     + SHAKER – 700 ml

M.M.A.33 MASSIVE MASS ADVANCED

 GAINER COMPLET & SUPER PRE WORKOUT

Totul într-un sigur produs!

Acum te poți antrena la intensitate maximă pentru a fi cel mai bun și te poți bucura de recuperare rapidă, după sesiunile intense de antrenament!

Cu M.M.A.33 câștigi mușchii pentru care tragi din greu și te poți recuperarea la nivel superior.

 M.M.A. 33 conține ingrediente ce îl fac unul dintre cele mai bune gainere si un aliat perfect în dezvoltarea și creșterea masei musculare.

√  FĂRĂ GRĂSIMI + SUPER POMPARE + FORȚĂ

M.M.A. 33 MASSIVE MASS ADVANCED

Formula unică ce conține proteine, carbohidrați, aminoacizi, vitamine, minerale și enzime digestive


PROTEINE WHEY – 40%

Proteina din zer este cea mai importantă armă din arsenalul tău de construcție musculară. Promovează creșterea musculară, combate defalcarea musculară și sprijină recuperarea după antrenament. Este, de asemenea, ușor de digerat.

Fiecare porție oferă 24 de grame de proteine ​​din zer cu digestie rapidă, cu niveluri scăzute de grăsimi, colesterol, lactoză.

CREATINA Creapure® – 5000 mg

Un compus care s-a dovedit a îmbunătăți recuperarea după antrenamentele cu greutăți și exercițiile intense. Creatina este alcătuită din trei aminoacizi: arginina, glicina și metionina, pe care ficatul tău le are capacitatea de a le combina și de a crea creatină.

Corpurile noastre conțin în mod natural un compus numit adenozin trifosfat (“ATP”) care este o sursă de energie rapid disponibilă. Când faci ceva care necesită o explozie rapidă de energie, cum ar fi ridici greutăți, tragi pentru o eliminare sau lucrezi cu pumnii și loviturile, energia imediată pentru a face acest lucru provine de la ATP.

Problema este că mușchii tăi conțin ATP suficient cât pentru a dura aproximativ 10-15 secunde la efort maxim. În cazul în care creatina intră în joc, aceasta creează mai mult ATP în organism, ceea ce duce la mai multă energie musculară cu care să lucrezi pe o perioadă mai lungă de timp când te antrenezi.

Rezultatul este că te poți antrena la un nivel mai înalt și mai puternic pentru o perioadă mai lungă de timp, esențial pentru oricinevrea să ajungă la performanță și să câștige masă musculară.

GLUTAMINA – 3000 mg

Un aminoacid neesențial care reprezintă jumătate din aminoacizii din țesutul muscular. Când te antrenezi, nivelurile de glutamină din țesutul muscular devin sever epuizate, încetinind recuperarea și limitând nivelurile de forță. Prin urmare, suplimentarea cu glutamină după antrenament este esențială dacă dorești să profiți la maximum de antrenamentul pe care tocmai l-ai finaliza.

Glutamina joacă, de asemenea, un rol important în sinteza proteinelor, deoarece este principalul transportor de azot în celula musculară. Acest lucru va minimiza, de asemenea, defalcarea potențială a țesutului muscular.

BCAA 4:1:1 – 1125 mg

Aminoacizii cu lanț ramificat („BCAA”) sunt trei aminoacizi esențiali, izoleucina, leucina și valina, pe care organismul nu îi poate face singur. Ca urmare, aceștia trebuie să fie furnizați de alimentele și / sau suplimentele consumate.

Dacă nu ai suficiente niveluri de BCAA în sistem, corpul tău va descompune țesutul muscular pentru a obține BCAA de care are nevoie. Antrenamentele intense, antrenamentele cardiovasculare și scăderea caloriilor epuizează aminoacizii BCAA. Și un avantaj suplimentar al BCAA este că aceștia ajută și la refacerea glutaminei, despre care știm că este necesară și după antrenament.

De multe ori este dificil sa devii activ și să rămâi activ, cauza principala fiind lipsa energiei.

Un prework-out îți oferă, în primul rând, acel plus de energie pentru exercițiile fizice.Apoi crește, în mod evident, puterea, masa și rezistența.

In plus față de creșterea rezistenței, a forței și a vitezei, un supliment nutrițional te poate ajuta să te recuperezi mai repede și să te vindeci mai bine.

PLATINIUM M.M.A. 33

MASSIVE MASS ADVANCED

ENERGIE, PUTERE, CRESTERE MUSCULARA, REZISTENTA

Tèstosteronul a fost întotdeauna cel mai râvnit dintre hormonii anabolizanți.

Acesta apare în mod natural în organism. Însă, pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, nivelul de tèstosteron al organismului scade semnificativ.

TE STO BOOSTER

  SUPORT MAXIM PENTRU PRODUCȚIA DE TÈSTOSTERON


Formula TÈ STO BOOSTER conține arginină pentru a maximiza oxidul nitric care promovează creșterea și rezistența musculară.

De asemenea, formula sa ajută la curățarea și detoxifierea sistemului.

* Ficatul și rinichii devin suprasolicitați și tensionați din cauza cerințelor exigente de dietă și suplimente ale celor care se antrenează cu greutăți.

TÈ STO BOOSTER conține ingrediente pentru a susține funcția organelor și pentru a le menține sănătoase.

Dacă ești serios în ceea ce privește antrenamentul și dorești să obții performanțe optime, TÈ STO BOOSTER te va ajuta să îți atingi obiectivele.

PACHETUL

MASIVE MASS EXTREME

Gata să ajute pe oricine este serios să devină mare, puternic, să se mențină în formă și să rămână sănătos!


PACHETUL MEGA MASS EXTREME conține suplimente alimentare. Citește cu atenție informațiile de pe etichete.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MEGA MASS EXTREME”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii: , Etichetă: