MRP X-treme

70,00 lei150,00 lei

MRP X-treme a fost conceput pentru persoanele active care necesită mai mulți nutrienți pentru masa musculară mai mare sau pentru nivelul mai ridicat de activitate.

Comanda acum si poate ajunge la tine: 24 ianuarie, 2022

Golește
MRP X-Treme
MRP X-treme
Descriere

MRP X-Treme Pro Nutrition – conceput pentru persoanele active!

MRP X-Treme este un supliment ce se adresează persoanelor active care necesită mai mulți nutrienți pentru masă musculară mai mare sau pentru nivelul mai ridicat de activitate.

Cu un conținut mare de proteine (50%), MRP X-Treme vă ajută să creșteți, fiind următorul pas în suplimentația nutrițională. Conține 30g de proteine pe porție din cele mai bune surse proteice, având o înaltă valoare biologică.

MRP X-Treme este un Meal Replacement Product (o masă completă); are în compoziția sa o cantitate suficientă de aminoacizi BCAA și glutamină care să inducă organismului o stare anabolica x-tremă.

Dacă vă doriți să ajungeți un culturist cu adevărat mare, fără grăsime, cu un abdomen de invidiat și o masă musculară de calitate, MRP X-Treme este ajutorul de care aveți nevoie. Contine numai carbohidrați cu asimilare lentă, tip maltodextrină și nu conține dextroză.

Proteina din zer

  •  Proteina din zer este o combinație de proteine globulare izolate din zer.

Unele studii clinice au sugerat că proteina din zer ar putea influența producția glutaționei și posedă proprietăți antiinflamatoare și anticanceroase.

Efectele proteinei din zer sunt de reducere a riscurilor unor boli sau chiar ca tratament suplimentar pentru unele afecțiuni.

Zerul este produsul format în urma coagulării laptelui și conține tot ceea ce este solubil în lapte. Este o solutie cu o concentrație de 5% lactoză în apă, conținând minerale și lactalbumine (beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina si albumina serica). In urma procesării se îndepărtează apa, lipidele și alte materiale non-proteice, crescând astfel conținutul proteic, rezultatele fiind garantate, iar prețul unul accesibil. Concentratul proteic din zer are nivel scăzut de grăsimi și colesterol.

In schimb, nivelele de compuși bioactivi și carbohidrați în forma de lactoză sunt mai ridicați. Este foarte potrivită construirii masei musculare. In momentul de față numeroase cercetări se concentrează pe capacitatea aminoacizilor din proteine de a reduce riscul unor boli, cum ar fi cele cardiovasculare sau canceroase.

O excelentă sursă de BCAA, aminoacizi care pot acționa direct ca sursă de energie pentru mușchi, stimulând sinteza proteică.

  • Leucina joacă un rol cheie în inițializarea transcrierii căii de declanșare a sintezei proteice.

Cantitatea suplimentară de leucină ar putea grăbii regenerarea și mări adaptabilitatea organismului la condiții de stres (fizic sau mental).

  • Cisteina este un aminoacid care poate fi folosit pentru producerea glutationei.

      Glutationa din MRP X-Treme, este un antioxidant care oferă protecție împotriva radicalilor liberi și toxinelor. Lactoglobulinele si lactalbumina formează proteinele serice ale laptelui care contin toti aminoacizii necesari oamenilor. Sunt in general obtinute din zer. Zerul este partial hidrolizat cu scopul de a produce lactalbumine si lactoglobuline complete care se digereaza extrem de usor. Odata hidrolizati se absorb imediat si sunt hipoalergenice.

     Lactoferina este o glicoproteina considerata miraculoasa din cauza abilitatii de a elimina carenta de fier, normalizand anemia. Prezinta un puternic efect antiinflamator, antioxidant si anticanceros. Actioneaza ca regulator al tranzitului intestinal si amelioreaza durerea. Proteina totala din lapte prezinta valoarea nutritionala imbinata a cazeinei si proteinei din zer. Este foarte valoroasa datorita profilului excelent de aminoacizi. Cazeina este o fosfoproteina libera sau sub forma de cazeinat de calciu.

Proprietatea cazeinei de a elibera aminoacizii lent si sustinut o transforma intr-un nutrient extrem de util. Datorite acestei eliberari sustinute optimizeaza retentia si utilizarea nitrogenului. Este posibil ca acest nutrient sa creasca concentratia IGF-1. “Nici un antrenament fara suplimente nutritive de la Body Line.”

Mod de administrare MRP X-Treme

Se amestecă 2 măsuri (60g) de MRP X-Treme cu apă, suc sau lapte, cu ajutorul unui shaker sau a unei blender.

Informații suplimentare
Gramaj

1260 g, 1800 g, 3000 g

Aroma

Ciocolata, Vanilie

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MRP X-treme”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.