Pro Gainer – Pro Nutrition

60,00 lei184,00 lei

PRO GAINER – un produs destinat creșterii masei musculare de calitate. Conține creatină monohidrată , glutamină , taurină, vitamine și minerale , ingrediente ce, pe cale știintifică a fost demonstrat că, au rolul hotărâtor ân volumizarea celulei musculare.

Comanda acum si poate ajunge la tine: 24 ianuarie, 2022

Golește
Pro gainer - Pro Nutrition
Pro Gainer – Pro Nutrition
Descriere

Gainer masa musculara, Pro Gainer este un supliment nutritiv de calitate superioara, ce ajută la acumularea de masă musculară extremă!

Gainer masa musculara, Pro Gainer conține 25% proteine derivate din concentrat ultra și micro-filtrat de proteină din zer, cu asimilare rapidă, si cazeinat de calciu (caseina), cu asimilare lentă.

Gainer masa musculara,  este un produs destinat creșterii masei musculare de calitate și conține creatină monohidrată , glutamină , taurină, vitamine și minerale , ingrediente ce au rolul hotărâtor în volumizarea celulei musculare.

Acest gainer masa musculara, produs de cei de la Pro Nutrition

     –  face parte din categoria de suplimente de înaltă calitate,
     –  nu conține grăsimi , așadar e un supliment nutritiv de calitate,
     –  conține numai proteine din zer ( whey ) , proteina de cea mai bună calitate cu un conținut de aminoacizi ridicat.

Proteina din zer

 • Proteina din zer este o soluție cu o concentrație de 5% lactoză în apă, conținând minerale și lactalbumine (beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina si albumina serica). In urma procesării se îndepărtează apa, lipidele și alte materiale non-proteice, crescând astfel conținutul proteic.

Există trei forme majore de proteină din zer: concentrat, izolat și hidrolizat.

 • Concentratul proteic din zer are nivel scăzut de grăsimi și colesterol și este potrivit pentru construirea masei musculare.
 • Izolatul proteic din zer este cea mai pură formă de proteină. Nu contine grasimi si lactoza, dar este mai saraca in compusi bioactivi.
 • Hidrolizatul proteic din zer este predigerat, deci se absoarbe mult mai ușor.

In momentul de față numeroase cercetări se concentrează pe capacitatea aminoacizilor din proteine de a reduce riscul unor boli, cum ar fi cele cardiovasculare sau canceroase.

Zerul este o sursă excelentă de BCAA, aminoacizi care pot acționa direct ca sursă de energie pentru muschi stimulând sinteza proteică. In special leucina joacă un rol cheie în inițializarea transcrierii căii de declanșare a sintezei proteice.

Cantitatea suplimentara de leucină ar putea grabii regenerarea si mari adaptabilitatea organismului la conditii de stres (fizic sau mental).

Proteina din zer mai conține și aminoacidul cisteina, care poate fi folosit pentru producerea glutaționei.

       »  Glutationa este un antioxidant care oferă protecție âmpotriva radicalilor liberi și toxinelor. Unele surse sugerează că proteinele din zer ar putea reduce riscul cancerului.

       »  Lactoglobulinele și lactalbumina formează proteinele serice ale laptelui care conțin toți aminoacizii necesari oamenilor. 

       »   Lactoferina este o glicoproteina considerată miraculoasă din cauza abilității de a elimina carența de fier, normalizând anemia.

Prezintă un puternic efect antiinflamator, antioxidant și anticanceros. Acționează ca regulator al tranzitului intestinal și amelioreaza durerea.

        »  Imunoglobulina este proteina serului sangvin. Are capacitatea de a neutraliza antigenele și este des utilizată în imunoterapie.

Sunt indicate pentru prevenirea și tratamentul bolilor infectioase si in caz de deficit imunitar. Laptele praf conține toți cei 20 de aminoacizi standard și este bogat în vitamine și minerale solubile.

Creatina din gainer masa musculara rapida

 • Creatina – este un aminoacid folosit ca sursă de energie pentru mușchi. Este produsă în ficat, pancreas și rinichi; odată ajunsă în mușchi este transformată în fosfocreatină și este folosită pentru regenerarea sursei centrale de energie: adenozin trifosfat (ATP).

Creatina este suplimentul suprem al culturistului:

 • crește masa musculară slabă în timp record,
 • îmbunătățește performanța,
 • crește nivelul de energie și grăbește regenerarea.

Creatina monohidrată este creatină pură la care se alipește o moleculă de apă; fiecare moleculă de creatină monohidrată conține 88% creatină pură și 12% apă.

Glutamina din gainer masa musculara

 • Glutamina este un aminoacid care ajută la construirea și menținerea mușchilor, contribuie la eliminarea amoniacului toxic din ficat și menține sănătatea sistemului nervos central.

Avantajul glutaminei este că trece cu ușurinta de bariera sânge-creier, fiind transformat în acid glutamic dacă este necesar.

Crește nivelul de acid gamma-aminobutiric, un neurotransmițător important.

Taurina

 • Taurina este un aminoacid care se regăsește ân organism, însă în condiții de stres sau efort fizic se elimină o cantitate mai mare, necesitând suplimentare.

Printre beneficiile taurinei în corp se numeră:

 • reglează temperatura atunci când este prea cald sau prea frig,
 • reduce stresul,
 • crește performanța inimii,
 • ajută la detoxifierea organismului.

Mod de administrare:

Aministrați 1 – 3 porții/zi (1 porție = 2 măsuri – 70g) din suplimentul Pro Gainer astfel:

 •   în prima săptămână – câte 3 porții pe zi.

Pentru rezultatele cele mai bune, în continuarea suplimentării, este indicat să consumați câte două porții pe zi:

 •  dimineața,
 •  după antrenament,
 •  sau, în zilele fără antrenament, între mese, ca și o gustare.

Pentru că suntem distribuitori unici pe zona Moldovei a produselor Pro Nutrition, la noi veți găsi gainer masa musculara, Pro Gainer la preț de producător.

Informații suplimentare
Gramaj

1300 g, 3000 g, 5000 g

Aroma

Capsuni, Ciocolata, Vanilie

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pro Gainer – Pro Nutrition”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.