Testo Booster

160,00 lei

PLATINIUM TESTO BOOSTER – 90 Capsule

Promovează producția naturală crescută de testosteron din corp.

Conține extract din Tribulus Terrestris și Fenugreek, recunoscute pentru efectul de stimulare și creștere.

Comanda acum si poate ajunge la tine: 15 august, 2022

Testo Booster - stimuleaza testosteronul, asigura beneficii de performanta si putere
Testo Booster

160,00 lei

Descriere

TESTO BOOSTER are o formulă eficientă, care stimulează testosteronul, asigură beneficii de performanță și putere.Corpul tău produce testosteron pentru:»  Creșterea mușchilor»  Creșterea forței»  Creșterea performanțelor

TESTO BOOSTER conține ingrediente cheie pentru a amplifica producția naturală de testosteron a organismului, în limita normală.

TESTO BOOSTER CU 10 INGREDIENTE ACTIVE CE SUSTIN PRODUCTIA DE TESTOSTERON


TRIBULUS TERRESTRIS

TRIBULUS TERRESTRIS este o plantă medicinală care dovedește a crește testosteronul împreună cu alte beneficii pentru sănătate:îmbunătățirea semnificativă a unor factori precum dorința, excitația și satisfacția,  pierderea de grăsime,  creșterea musculaturii și a forței,funcție sexuală îmbunătățită.  creșterea nivelului de energie,  la îmbunătățirea îmbătrânirii,  la reducerea anxietății,  la alinarea stresului,  hipertensiunea arteriala,  disfuncție erectilă și disfuncție sexuală.


FENUGREEK – TESTO BOOSTER

FENUGREEK (Trigonella foenum-graecum) conține saponine și este utilizat pentru a crește nivelul de testosteron, un hormon masculin care joacă un rol cheie în multe funcții corporale.Deoarece nivelul de testosteron scade în mod natural pe măsură ce îmbătrânești, administrarea de FENUGREEK menține impulsul sexual și promite o varietate de beneficii pentru sănătate. Creștere nivelului de testosteron prin utilizarea de FENUGREEK  poate oferi o serie de efecte benefice, inclusiv:  îmbunătățirea funcției sexuale și a libidoului,  nivel mai mare de energie,  excitația sexuală și orgasmul,  îmbunătățirea fertilității,  îmbunătățirea performanțelor sportive,  creșterea masei musculare,  susține funcția imunitară,  scăderea grăsimilor corporale.


D-ASPARTIC –  TESTO BOOSTER

Acidul D-ASPARTIC este un aminoacid natural care poate stimula nivelurile scăzute de testosteron.

Principalul mod de funcționare este prin creșterea hormonului stimulator al foliculului și a hormonului luteinizant. Acest lucru este important, deoarece hormonul luteinizant face ca celulele Leydig din testicule să producă mai mult testosteron

De asemenea, poate ajuta la calitatea și producția spermatozoizilor.

 D-ASPARTIC  este benefic la persoanele cu testosteron scăzut sau la cei cu funcție sexuală afectată.

În plus, susține creșterea masei musculare și forța.


L-ARGININA KYOWA® & AKG 2:1

L-ARGININA este un aminoacid critic, necesar pentru producerea de oxid nitric (NO) în organism.

  • L-ARGININA de calitate Kyowa® este un ingredient pur, fără alergeni, care a fost fabricat la cele mai înalte standarde de calitate.

Acidul nitric produs de l-arginină duce la creșterea fluxului de sânge, eliminând inflamarea.»  Inflamarea este un inamic care atacă fiecare parte a corpului uman, inclusiv vasele de sânge.

Oxidul nitric facilitează fluxul de sânge către penis în timpul unei erecții, ceea ce poate ajuta la relaxarea vaselor de sânge ale penisului și la creșterea calității erecției.


VITAMINA D

VITAMINA D ajută la reglarea cantității de calciu și fosfat din organism. Acești nutrienți sunt necesari pentru a menține sănătoase oasele și mușchii.

Deficiență de VITAMINA D  poate provoca niveluri scăzute de estrogen la femei, ceea ce duce la o provocare sexuală scăzută. De asemenea, are același impact și asupra bărbaților, doar că ei pierd testosteron.

Prin urmare, VITAMINA D poate stimula semnificativ nivelul de testosteron.


VITAMINA B6

VITAMINA B6 reglează hormonii sexuali și îți crește libidoul, controlând nivelurile crescute de prolactină și reglează producția de estrogen, testosteron, globule roșii, serotonină și dopamină.

Rezultatele studiilor sugerează că VITAMINA B6 are o funcție în producția și acțiunea testosteronului (și a altor hormoni steroizi).


CITRAT DE MAGNEZIU

Suplimentarea cu magneziu poate crește nivelul de testosteron la bărbați. Este recomandat ca bărbații să obțină cel puțin 400-420 mg pe zi de magneziu, care pot proveni din alimente sau din suplimente.


CITRAT DE ZINC

Cunoscut sub numele de afrodiziac, zincul este un mineral esențial implicat în peste 100 de procese chimice din corp.

La fel ca în vitamina D, nivelurile de zinc din corp au fost strâns asociate cu nivelurile de testosteron.

Deficitul de zinc poate scădea nivelul de testosteron la bărbații sănătoși. Zincul oferă beneficii semnificative pentru cei cu niveluri scăzute, inclusiv creșterea testosteronului și a cantitățiii de spermă.

La sportivi, administrarea de zinc în fiecare zi a contribuit la reducerea scăderii nivelului de testosteron, după un regim de antrenament de intensitate înaltă, de 4 săptămâni.


EXTRACT DIN FRUCTE DE PIPER NEGRU

Piperina este unul dintre constituenții piperului negru  care are efecte inhibitoare de testosteron, datorită capacității sale de a cataliza conversia acestuia.

Efectul inhibitor al acestei enzime determină ca nivelurile de testosteron să rămână ridicate. Și prin urmare și libidoul.

CUM SE ADMINISTREAZA TESTO BOOSTER

*Conține 90 de capsule, echivalentul a 30 de porții.

VALORI NUTRITIONALE – COMPOZITIE PER PORTIE

TESTO BOOSTER poate ajuta atât bărbații, cât și femeile, cu niveluri scăzute de testosteron și care luptă cu:  Scăderea libidoului→  Anorgasmie→  Disfuncție erectila  Rezistență redusă  Scăderea masei musculare→  Inabilitatea de a reduce grăsimea corporală  Stagnare în construirea mușchilor.

Câteva tipuri de practici ca și stil de viață, pot ajuta la protejarea împotriva scăderilor nivelului de testosteron:

   Participă la exerciții fizice regulate√   Dormi suficient√   Limitează consumul de alcool√   Menține o greutate sănătoasă√   Gestionează stresul.


**TESTO BOOSTER este un supliment alimentar. Citeste cu atentie ingredientele de pe ambalaj.

Informații suplimentare
Gramaj

10 plicuri, 5 plicuri, Flacon

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testo Booster”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.