Afișez toate cele 16 rezultate

67,00 lei
-30%
149,00 lei
67,00 lei
311,00 lei545,00 lei
Stoc epuizat
129,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Body Line Heart – o inima mai sanatoasa

148,00 lei

Suplimente pentru femei:

De un secol, raţia calorică a oamenilor de pretutindeni a scăzut constant, dând naştere unui risc mecanic de deficit de vitamine şi minerale. Diferite studii au dovedit că, la o raţie calorică zilnică mai mică de 2700 Kcal, este imposibil să fie obţinute aporturile necesare de minerale. Iar la o raţie zilnică mai mică de 2500 Kcal, concentraţia de vitamine necesară organismului este obţinută doar în proporţie de 80%.

Body Line s-a concentrat pe aceste suplimente pentru femei, iar suplimentele sunt un real succes.

De asemenea, femeile au, în medie, o raţie caloric zilnică mai mică de 2000 Kcal. Fără a le pune la socoteală pe cele care ţin diete hipocalorice. De aceea aceste suplimente pentru femei sunt atat de necesare.

Chiar şi în cazul unei alimentaţii variate şi echilibrate, este dificil să obţinem o densitate nutriţională suficientă. De exemplu, pentru a realiza aporturile nutriţionale recomandate de vitamine şi minerale, ar trebui să consumăm zilnic 1,25 kg de fructe şi legume. Pe langa aceste suplimente pentru femei, ar trebui să ne modificăm definitiv obiceiurile alimentare, consumând o cantitate mare de alimente precum măruntaie, moluşte, fructe uscate, şi pâine integrală. Alimentele îmbogăţite, cum ar fi sarea iodată, au apărut tocmai din cauza dificultăţii de a realiza aporturile recomandate.

În concluzie, alimentaţia perfect echilibrată este mai degrabă un ideal decât o realitate. Pentru a fi acoperite nevoile de vitamine şi minerale, echipa de nutriţionişti de la Harvard, recunoscută pentru seriozitatea lucrărilor publicate, recomandă combinarea alimentaţiei cu un supliment alimentar. Mai ales femeile sa aleaga suplimente pentru femei special concepute.

O sa facem si un articol despre importanta iodului si cat este de rar in alimentatia noastra. Noi am introdus in 2 produse de femei si unul de barbati, acest Iod. Fat Burner X3 si Thermogenic Protein.

Pentru toata gama de suplimente Body Line, vezi sectiunea Acasa din site!

Body Line – invest in your body!