PLATINIUM HAIR&NAIL – tratament pentru păr și unghii

160,00 lei

PLATINIUM HAIR & NAIL  acționează din interior, pentru sănătatea părului și a unghiilor tale.

Elimină vârfurile despicate, căderea excesivă a părului și redă strălucirea. De asemenea, oferă nutrienții necesari pentru sănătatea unghiilor.

Comanda acum si poate ajunge la tine: 4 decembrie, 2023

Stoc epuizat

PLATINIUM HAIR&NAIL – tratament pentru păr și unghii

DE CE SĂ ALEGI PLATINIUM HAIR&NAIL?

Deoarece puterea extractului de coada calului și Complexul de Vitamine B acționează în profunzime, din interior, pentru sănătatea părului și a unghiilor.

ok icon sign in PLAINIUM HAIR&NAIL - tratament pentru păr și unghii   Promovează creșterea

ok icon sign in PLAINIUM HAIR&NAIL - tratament pentru păr și unghii   Îmbunătățește aspectul

ok icon sign   Oprește căderea

ok icon sign  Redă strălucirea

Fiecare femeie ține la sănătatea și aspectul părului și a unghiilor. Și din motive întemeiate.

 • Modul în care arată părul și unghiile are efect imediat asupra primei impresii pe care o lași persoanelor din jur. Este cartea ta de vizită.

Un păr deteriorat și o unghie despicată, exfoliată, vorbesc și despre sănătatea noastră interioară.

Cu o privire mai atentă asupra aspectului părului și a unghiilor, poți stabili dacă organismul tău are lipsuri majore de nutrienți esențiali.

Există numeroase cauze care pot face ca părul și unghiile să devină nesănătoase. Și fiecare dintre ele duce la diferite simptome pe care ar trebui să le ai în vedere.

Prin eliminarea acestor semne și simptome, îți vei putea păstra părul voluminos, plin de viață și sănătos.

De asemenea, unghiile vor deveni dure, cu aspect strălucitor, plăcut.

PLATINIUM HAIR & NAIL ACȚIONEAZĂ DIN INTERIOR, PENTRU SĂNĂTATEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR TALE

Tratament pentru păr și unghii.

Am auzit cu toții acea expresie care spune că „frumusețea vine din interior spre exterior”. Și așa este!

Este necesar să fi bine în interiorului tău, ca să vezi frumusețea în aspectul exterior.

Obținerea substanțelor nutritive potrivite în interior, poate fi un drum lung în căutarea părului lung și a unghiilor puternice.

Într-o lume ideală, acestea ar proveni exclusiv dintr-o dietă curată, plină de fructe și legume.

Însă obținerea unei cantități adecvate de nutrienți doar din dietă pur și simplu nu este realistă pentru majoritatea dintre noi.

Introducerea beneficiilor unui supliment nutritiv, îți poate completa dieta și poate avea efecte pozitive asupra părului și unghiilor.

Alegerea potrivită te poate ajuta să-ți faci unghiile mai puțin susceptibile să se ciupească și să se rupă și să îți lase părul mai puternic și mai puțin predispus la rupere și cădere.

PLATINIUM HAIR&NAIL ESTE ALEGEREA POTRIVITĂ!

ok icon sign in PLAINIUM HAIR&NAIL - tratament pentru păr și unghii   Utilizat zilnic, are  efecte vizibile asupra firului de păr, care devine mai gros și mai sănătos și, de asemenea, aspectul și duritatea unghiilor se îmbunătățește.

ok icon sign in PLAINIUM HAIR&NAIL - tratament pentru păr și unghii   Părul și unghiile se vor simți și vor arăta mult mai sănătos!

CÂND ESTE BINE SĂ APELEZI LA PLATINIUM HAIR &NAIL – tratament pentru păr și unghii sănătoase?

Atunci când sunt tot mai multe semne că părul și unghiile tale suferă!

damaged hair

SEMNE CĂ PĂRUL TĂU ESTE NESĂNĂTOS:

Vârfuri despicate – Unul dintre cele mai frecvente semne ce se pot observa ușor și care sunt o caracteristică a părului deteriorat.

Un fir de păr despărțit în două este semnul unui vârf despicat.

Este mai probabil ca părul din jurul feței să se deterioreze mai repede, doar pentru că ai tendința să îți treci mâinile des prin păr, pe parcursul zilei.

Aspect tern – Un alt semn al părului deteriorat este părul care arată tern, fără strălucire.

Părul sănătos ar trebui să aibă o strălucire naturală, care să reflecte lumina și să arate culoarea sa naturală. Motivul este că cuticulele părului sănătos reflectă mai bine lumina decât cele deteriorate.

Dacă părul tău pare lipsit de lumină, sub acțiunea directă a soarelui, chiar și după șamponare și condiționare, ar putea fi deteriorat.

Dur la atingere – Împreună cu verificarea vârfurilor despicate, una dintre modalitățile mai ușoare de a verifica dacă părul este nesănătos este să treci degetele prin el.

Trecând degetele prin păr, poți verifica netezimea și rugozitatea generală.

Dacă în orice moment părul tău se simte aspru, uscat și fragil și se desprind ușor fire, acesta este un semn că este nesănătos și deteriorat.

Pare mai plat – Părul sănătos este puternic și elastic.

O singură suviță de păr poate suferi o anumită tensiune și poate fi trasă și întinsă fără a suferi vreo rupere. Părul nesănătos, pe de altă parte, se rupe foarte ușor.

Se datorează uscăciunii, fragilității și deficienței nutriționale.

Foarte uscat – Părul prea uscat este un semn rău.

Condiționarea este o modalitate bună de a verifica dacă caracteristica anatomiei părului este uscăciunea sau dacă este doar un simptom la altceva.

Dacă condiționarea pare să nu facă nimic pentru părul tău și este încă uscat și lipsit de strălucire, cel mai probabil este într-o stare nesănătoasă.

Se încurcă ușor – Acesta ar putea fi un semn de păr nesănătos.

Cuticulele ar trebui să fie întinse plat, astfel încât firele de păr să poată sta și să alunece unul împotriva celeilalte.

Când părul este deteriorat, cuticulele vor ajunge să se ridice, ceea ce va face ca părul să se simtă mai uscat și să se încurce mai ușor.

A avea de obicei noduri încurcate este un semn rău.

Pierderea și subțierea părului  sunt vizibile – Dacă ai observat că se acumulează mult păr în duș

sau în scurgere sau observi multe fire căzute de fiecare dată când îți speli părul, ar putea fi un semn că acesta intră se află într-o etapă nesănătoasă.

Căderea părului este normală, însă cantitățile excesive de pierdere a părului trebuie luate în serios.

Dacă nu este tratat la timp, acest lucru ar putea duce la o masivă cădere a părului și începe să apară chelia.

damaged nails

SEMNE CĂ UNGHIILE TALE SUNT NESĂNĂTOASE:

Unghii despicate, fragile, moi care pot să se crape ușor.

Se rup ușor sau se îndoaie înainte de a se rupe.

Unghiile moi pot fi cauzate de supraexpunerea la umiditate sau substanțe chimice (detergent, lichide de curățare, soluții pentru unghii și îndepărtarea lacului de unghii).

Traumatisme externe asupra unghiei în sine – prin utilizarea unghiei ca instrument, prin apăsarea prea fermă a unghiei sau îndepărtarea ojei acrilice.

Unghiile îngălbenite sunt destul de frecvente și de obicei sunt cauzate de unul dintre cei doi factori: o infecție sau o reacție a unui produs pe care l-ai folosit, cum ar fi oja.

Pata pe unghie poate însemna o deficiență de zinc. Administrarea de zinc timp de trei luni va atenua apariția petelor albe pe suprafața unghiilor.

Sănătatea precară a unghiilor este, cel mai adesea, un indicator al aportului nutrițional slab sau al digestiei slabe.

PLATINIUM HAIR&NAIL NEW PRODUCT BODY LINE - Tratament pentru păr și unghii

PLATINIUM HAIR &NAIL ESTE CONCEPUT PENTRU A INDUCE REGENERAREA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR, DIN INTERIOR

Sănătatea părului și a unghiilor va fi centrul principal al tratamentului, în final rezultând un aspect mai strălucitor și mai sănătos.

CE CONȚINE PLATINIUM HAIR&NAIL?

 • EXTRACT DE COADA CALULUI – plantă minune care ajută la stimularea creșterii părului, fapt ce se datorează efectelor sale antioxidante.

Multe dintre noi am auzit de planta coada calului de la bunica, cea care mereu avea grijă să ne fie bine.

Planta coada calului este foarte cunoscută pentru beneficiul de a îmbunătăți circulația sângelui, care ajută la menținerea foliculilor de păr, mai sănătoși.

Extractul de coada calului este util pentru curățare, îmbunătățește viteza de creștere a părului, reduce mătreața, stimulează circulația scalpului.

Coada calului poate fi folosită cel mai adesea de către femei împotriva subțierii și deteriorării părului, însă este un excelent remediu și pentru bărbații care se confruntă cu căderi excesive de păr și început de chelie.

 • VITAMINELE B2, B6, B12 – ajută în transportul oxigenului și a substanțele nutritive către scalp, ceea ce ajută la creșterea părului și sănătatea unghiilor. tratament pentru păr și unghii

Relația cheie dintre vitaminele B și sănătatea părului este rolul lor ca „metabolizator” al sursei de hrană – transformă conținutul de nutrienți al alimentelor pentru a-și maximiza valoarea pentru corp și pentru foliculii de păr.

Căderea părului datorată foliculilor subnutriți poate fi redusă cu ajutorul suplimentului PLATINIUM HAIR&NAIL  care acoperă deficiențele de vitamine B, datorită rolului său de a menține rezistența și textura sănătoasă a părului și scalpului.

Vitaminele B sprijină adesea pierderea părului și sunt esențiale pentru rolul său în metabolizarea alimentelor.

Vitamina B12 este, de asemenea, esențială pentru menținerea unghiilor puternice și sănătoase. Permite în mod specific absorbția fierului de către organism, asigurând formarea de celule roșii din sânge.

Nivelurile scăzute de fier sau anemia pot afecta în mod direct sănătatea unghiilor – de fapt este un simptom clasic – făcându-le albe, subțiri și predispuse la rupere.

Din nou, B9 (acid folic) este cheia pentru menținerea unghiilor sănătoase datorită rolului său în creșterea celulelor noi – un motiv bun pentru a opta pentru PLATINIUM HAIR&NAIL, cu un complex de vitamine B cu spectru complet.

 • ZINC –  joacă un rol important în creșterea și repararea țesuturilor părului.

De asemenea, ajută la menținerea funcțională a glandelor uleioase din jurul foliculilor. Căderea părului este un simptom comun al deficitului de zinc.

Studiile arată că suplimentele de zinc reduc căderea părului cauzată de deficiența de zinc.

Deseori durează până la 12 săptămâni până se observă orice îmbunătățire. Acesta este și motivul pentru care se recomandă administrarea de PLATINIUM HAIR&NAIL pentru cel puțin 3 luni.

 • BIOTINĂ  – cunoscută și sub numele de vitamina H,  ajută la transformarea anumitor substanțe nutritive din corp, în energie. Tratament pentru păr și unghii

De asemenea, biotina este acea vitamină magică care susține sănătatea părului, a pielii și a unghiilor.

Există o legătură reală între biotină și părul și unghiile tale. Lipsa acesteia poate provoca simptome cum ar fi subțierea părului și unghii fragile.

Biotina este cea care îmbunătățește infrastructura de keratină a corpului, o proteină de bază care ne alcătuiește părul, pielea și unghiile.

 • Întări unghiile fragile, făcându-le mai puțin probabil să se exfolieze sau să se rupă.

Ca și component din formula excepțională a PLATINIUM NAIL&HAIR, biotina stimulează creșterea și rezistența unghiilor, după ce ai luat suplimentul în mod regulat.

 • NIACINA – un nutrient solubil în apă care joacă un rol semnificativ în creșterea părului. tratament pentru păr și unghii

Niacina, deși este foarte eficientă pentru păr, nu este la fel de cunoscută sau celebrată ca și ceilalți semeni ai ei din complexul de vitamine B. Însă joacă un rol crucial în metabolismul energetic al scalpului și celulelor părului.

Niacina este necesară pentru a facilita creșterea părului, deoarece repară deteriorarea părului existent prin dilatarea vaselor de sânge. De asemenea, ajută la transportul sângelui și oxigenului către scalp și foliculii de păr.

PLATINIUM HAIR&NAIL PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS

ADMINISTRARE

PLATINIUM HAIR&NAIL se  administrează o pastilă pe zi, preferabil în timpul unei mese.

» Pentu rezultate optime se recomandă administrarea produsului timp de cel puțin 3 luni.

PREZENTARE

PLATINIUM HAIR&NAIL este disponibil sub formă de capsule, în număr de 60 de bucăți.

CARE SUNT CAUZELE CE DUC LA PĂR ȘI UNGHII NESĂNĂTOASE? Și când ai nevoie de tratament pentru păr și unghii?

 • Dieta dezechilibrată

Dacă părul tău nu are strălucire și pare mai subțire, s-ar putea datora dietei tale.

O dietă bogată în alimente procesate este adesea lipsită de ingrediente naturale, favorizând în schimb substanțele chimice și conservanții. Care, deși sunt gustoși, oferă puține sau deloc beneficii nutriționale organismului.

Din cauza acestor lipsuri în nutriție, este posibil ca părul tău să devină mai slab, mai subțire și mai nesănătos.

Lipsa de proteine ​​va provoca apariția deteriorării. Mai ales pentru că organismul se bazează pe proteine ​​esențiale pentru a întări părul, unghiile și mușchii.

 • Decolorare și vopsire

Decolorarea și vopsirea părului ar putea părea a fi lucruri obișnuite, ceva relativ inofensiv. Dar de fapt, sunt foarte nesănătoase pentru părul tău.

Ori de câte ori îți vopsești părul, forțezi efectiv fiecare dintre cuticule să se deschidă, astfel încât acestea să poată deveni poroase.

Acest act de expunere a cuticulei permite îndepărtarea pigmentului anterior al culorii părului. Însă înseamnă și că părul devine mai slab, predispus la rupere, uscare și vârfuri despicate.

Aceste efecte dăunătoare durează atât timp cât substanța chimică interacționează cu părul.

 • Anumite coafuri

Felul în care îți coafezi părul poate avea efecte negative de lungă durată asupra sănătății părului tău.

Tensiunea excesivă provocată de coafuri strânse, poate duce la deteriorarea părții interioare a anatomiei părului. Încărcând stresul direct în folicul și ducând la o eventuală rupere.

 • O îngrijire excesivă  a părului

Șamponarea, condiționarea și periajul sunt utile pentru sănătatea părului, însă tot ce este prea mult, strică.

Șamponarea și condiționarea sunt metode eficiente pentru a te asigura că excesul de ulei și murdărie sunt îndepărtate de pe păr. În timp ce scalpul este hidratat și curățat.

Totuși, efectuarea acestor acte de îngrijire a părului prea des, poate determina și eliminarea uleiurile naturale. Precum ar fi sebumul, necesar pentru a se menține un păr sănătos.

 • Sebumul protejează și hrănește cuticulele. Și, atunci când este eliminat, face ca părul să devină uscat, fragil și mai predispus la cădere.

Periajul poate provoacă, de asemenea, daune grave asupra părului. Trăgând o perie prin păr, exerciți o mare tensiune care poate rupe părul, deteriorând scalpul.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când pieptănăm părul umed. Deoarece firele de păr sunt mult mai susceptibile de a fi deteriorate și rupte în astfel de condiții.

PLATINIUM HAIR & NAIL – TRATAMENT PENTRU PĂR ȘI UNGHII

» ESTE CONCEPUT PENTRU A TE AJUTA SĂ RESTABILIZEZI ȘI SĂ REVITALIZEZI PĂRUL ȘI UNGHIILE.

Acordă prioritate terapiei axate pe tratarea foliculilor scalpului.

Produsul nostru este conceput pentru a îmbunătăți sănătatea părului, până la capilarele fiecărui folicul.

PLATINIUM HAIR & NAIL vitamine pentru păr – ajută la activarea și revitalizarea foliculilor de păr și elimină posibile toxine care ar putea încetini procesul de regenerare a părului.

Când este adăugat regimului de tratament ca un ritual zilnic, părul primește o recompensă de ingrediente naturale.

Concentrându-se pe tratarea anatomiei părului, PLATINIUM HAR & NAIL vitamine pentru păr lucrează pentru a îmbunătăți în mod eficient starea și sănătatea acestuia.


PLATINIUM HAIR&NAIL este un supliment alimentar. Citește cu atenție informațiile de pe etichetă.

Cantitate

60 capsule

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PLATINIUM HAIR&NAIL – tratament pentru păr și unghii”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.