Afișez toate cele 9 rezultate

199,00 lei311,00 lei
414,00 lei
179,00 lei319,00 lei
139,00 lei399,00 lei
311,00 lei545,00 lei
60,00 lei

Suplimente pentru ingrasat rapid cu Pachete de vitamine pentru ingrasat, proteine, minerale.

Suplimente atent selectionate cu proteine, carbohidrati, vitamine, minerale, creatina si aminoacizi.
Cel mai eficient Pachet de Vitamine pentru ingrasare este cel format din Matri-x 8 + Pro Mass + Mega Vit & Min.

Pentru a lua in greutate rapid, trebuie o alimentatie corespunzatoare plus suplimente nutritive pentru ingrasat complexe.

Suplimentele nutritive se asimileaza foarte rapid si complet, fiind predigerate, astfel ajung imediat in tubul digestiv si in organism.

In mod normal, pentru a te ingrasa, trebuie sa mananci multa mancare, DAR, sistemul digestiv nu face fata. Deoarece, are nevoie de cateva ore pentru a digera toata mancarea de la o masa. Astfel, suplimentele nutritive isi fac foarte bine loc in alimentatia celui ce doreste sa ia in greutate cateva kg. De aceea avem nevoie de suplimente pentru ingrasat rapid.

Un ectomorf ( persoana foarte slaba) are arderile rapide, la fel si metabolismul, de aceea are nevoie de foarte multi carbohidrati. carbohidratii sunt “benzina” organismului. Cu cat ingeram mai multi, cu atata mai multa energie vom avea, iar surplusul de carbohidrati se va depune sub forma de grasimi sau de masa musculara.

Pentru a depune si masa musculara, avem nevoie, pe langa carbohidrati si de proteine si de vitamine & minerale.

La fel si la vitamine si minerale. Trebuie luate din fructe si legume. Dar ce ne facem iarna? Sursele sunt mai greu de procurat. Dar si in restul anotimpurilor, deoarece fructele si legumele sunt grabite si crescute cu ingrasaminte si fertilizatori. Aceste suplimente pentru ingrasat sunt din surse naturale si curate.

De aceea se apeleaza la suplimentele nutritive cu vitamine si minerale pentru ingrasat si nu numai. Sunt surse “curate”