Afișez singurul rezultat

Carnitina lichida este suplimentul ideal daca vrei sa arzi grasimile repede si bine! L-Carnitine de la Body Line,fabricat in Spania, o gasesti sub forma lichida sau pastile , cu concentratie de pana la 3 grame pe portie.

L-Carnitina este astazi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive ,utilizat atat de sportivi ,dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni.

Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina,doi aminoacizi esentiali.Principalul mecanism al carnitinei lichide in organism se refera la implicarea sa in metabolismul grasimilor.

Toate tesuturile,cu exeptia creierului,utilizeaza acizi grasi cu lant lung pentru producerea de energie .In muschii striati si in muschiul cardiac ,o contributie maora la producerea de energie o are beta-oxidarea acestor acizii.

O alta functie a carnitinei lichide este de a elimina din mitocondrii acizii grasi cu lant scurt si mediu, care se acumuleaza ca urmare a metabolismului normal( dar si in cazul unor afectiuni) si care ar impiedics buna functionare a mecanismelor energetice.

Administrarea ei reduce severitatea simptomelor si in unele cazuri poate conduce la diminuarea dozelor din medicatia uzuala pe care o foloseste pacientul.

Beneficii aduce de carnitina lichida:

1.creste recuperarea dupa antrenamentele intense

2. imbunatateste performanta cerebrala si ajuta functiile cognitive

3.puternic antioxidant

4.este un arzator foaarte puternic,responsabil de transportul grasimilor in celule pentru a fi folosite ca energie de catre corp

5.este si un protector al sistemului cardiovascular. Inima este complet dependenta de carnitina; doua treimi din energia de care avem nevoie ,vine din grasimile arse cu ajutorul carnitinei

6,00 lei

Cadou GARANTAT
LA ORICE COMANDĂ!

Afla detalii
close-link
Cadou GARANTAT