Afișez singurul rezultat

Proteina din zer este o substanta organica macromoleculara formata din lanturi simple sau complexe de aminoacizi.

Ele sunt prezente in celulele tuturor organismelor vii,protina fiind cel mai abundent tip de compus chimic din corpul uman.

Proteinele se regasesc in numeroase alimete pe care le consuman zi de zi. Unele alimente au un continut mai ridicat de proteina fata de altele.

Corpul uman are nevoie de aminoacizi esentiali,pe care nu pute sa ii producem, astfel fiind constransi sa ii obtinem din alimentatie.

Proteina din zer este un supliment care asigura ca necesarul zilnic de proteine sa fie acoperit cu usurinta.

Procesul de fabricare consta in racirea laptelui de vaca pana la o temperatura  de 4 grade Celsius.

Odata ajuns ,laptele este pasteurizat la o temperatura de 72-73 grade Celsius,dupa care este racit din nou.Laptele este format din 80% proteina .

Cu ajutorul unor enzime,este separat zerul de caseina,iar apoi prin diferite procese de purificatie,din zer se elimina grasimile,carbohidratii,mineralele si apa, rezultand intr-o pudra.

Aceasta pudra va mai fi amestecata cu diferiti indulcitori si odata ambalata o veti regasi in magazinele de suplimente nutritive.

Proteina din zer este compusa din aminoacizi. Cu cat avem un aport de proteine mai diversificat,cu atat vom avea diferiti aminoacizi in dieta.

Astfel putem recurge la suplimente de aminoacizi si proteine,deoarece facilizeaza atingerea cantitatilor necesare de proteina zilnice.

Proteina din zer este un macronutrient esential de care corpul tau are nevoie,ea ajuta la cresterea si mentinerea musculaturii.

Aminoacizii pudra pot fi consumati prima data dimineata, pe stomacul gol,dar si in timpul antrenamentului.

159,00 lei280,00 lei