Afișez singurul rezultat

PLATINIUM PURE WPI +92% (proteine din zer) este un izolat proteic din zer (Glanbia ), obtinut prin procedeul Cross Flow Microfiltration (CFM) – microfiltrare cu flux incrucisat. Aceasta metoda de separare a proteinei pastreaza intacte toate proprietatile imunitare ale zerului.

Materia primă este de cea mai buna calitate, deoarece s-au folosit ingredientele celei mai buna firme din domeniu, GLANBIA , cu sediul in Irlanda!

Proteina este unul dintre principalii macronutrienti utilizati de organism pentru construirea, repararea si întretinerea tesutului muscular si este responsabila pentru aproape orice proces care are loc în interiorul corpului, inclusiv pentru metabolism si transportarea substantelor nutritive.

Platinium Pure WPI poate fi folosita pentru cresterea musculara, in programe complexe de slabire, in tratarea cancerului sau vindecarea ranilor.

Platinium Pure WPI +92 % Izolat proteic din zer CFM (proteine din zer izolat) :
– conține o cantitate mare de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) spre deosebire de alte tipuri de proteine​. Se digeră rapid, ceea ce determină o creștere rapidă a nivelului plasmatic de amino acizi și o mai mare sinteză a proteinelor​.

Și pentru că izolatul proteic din zer este plin de aminoacizii BCAA – leucina, izoleucina, valina – aceasta ajută la păstrarea țesutului muscular slab intre antrenamente sau atunci când ținem dietă.

De asemenea, este foarte bine absorbit și primește un scor perfect pe scara valorii biologice, care măsoară cât de bine este absorbită o proteină.

PLATINIUM PURE WPI +92% CONTINE PE 100 GRAME DE PRODUS:
izolat proteic din zer (GLANBIA) cu o concentratie de 92%;
17,5 gr Glutamina (rezultata din proteine din zer si adaosul L-glutamic Kyowa™);
23 gr BCAA;
Digezyme
Lactospore
Calitate GMP;
Digezyme este un complex multienzimatic pe baza de amilaza, proteaza, lactaza, celulaza si Lactospore ( probiotic ce aporta 6-15 miliarde de spori de Lactobacilli).

Aceste enzyme digestive fac diferenta intre o proteina ce se va asimila 99% si o proteina „de consum”. Credem ca este foarte important ce surse de proteina consumam si de la ce producator.

De aceea, este foarte important sa va informati inainte. Etichetele sunt frumoase, dar pot fi si inselatoare. O eticheta pe care nu sunt trecute sursele si producatorul (producatorii) materiilor prime, este lesne de inteles ca aceea materie prima, fie ea proteine din zer, aminoacizi, creatina, etc…este din China.

Urmareste aceste branduri: Creatina Crepure, Arginina si Glutamina Kyowa, proteinele Glanbia, Carbelac, Carbery, aminoacizi Ajinomoto, etc.

159,00 lei280,00 lei